Már a torna kezdete előtt remek hangulat uralkodott a nézők, és a csapatok körében. Az első mérkőzésre mintegy 100 néző gyűlt össze a komlói Sportközpontban, ahol a Komlói KC és a Mágocs KSK csapatai mérkőztek meg. A végig kiélezett mérkőzésen végül a házigazda örülhetett.

A végeredmény: 23:22 Legjobb góllövők: Sebestyén Csaba 8, Horváth Dániel 7, illetve; Sipos Károly 9, Juhász Krisztián 4.

A második mérkőzésen a megyei riválisok csaptak össze, melyből a Hosszúhetény jött ki győztesen: Hosszúhetény – Harkány 36:32, legjobb góllövők: Sámson Zoltán 6, Szászfai Csaba6, Seres Dávid 11, Virág György 6, illetve: Krimanics Gábor 5, Benkő Tamás 6, Szommer Roland 5.

A bronzmérkőzés igazi parázs hangulatban telt. Bár a félidőben még a Mágocs vezetett, de a végére a fürdővárosiak jöttek ki győztesül, és megszerezték a bronzérmet. Mágocs – Harkány 27:28 (16:11) legjobb góllövők: Nagy Sándor 5, Nemes Tibor 5, Juhász Krisztián 7, illetve: Bata Tamás 6, Molnár Antal 6.

A döntő mérkőzés első félideje kiegyensúlyozott volt, azonban a második játékrészben volt egy komlói rövidzárlat, mely a házigazda vesztét okozta.

Jegyzőkönyv:

Komlói KC – Hosszúhetény SE 22:30 (10:11)

Komló, Sportközpont 200 néző

Játékvezetők: Chalupa Gergő, Putnoki Attila

Komlói KC: Budai-, Pintér, Sebestyén10/1, Horváth6/1, Szabó3, Hidasi1, Skrionya1, Cserék: Nagy(k), Rein, Bodor, Németh, Singovszky, Miklós, Leipold2 Edző: Baráth Gyula

Hosszúhetény SE: Hüvös-, Szászfai5, Virág6, Csányi4, Sámson3, Seres5/2, Bien, Cserék: Tasnádi(k), Sánta(k), Zörgő6. Edző: Tasnádi László.

Két percek 1, ill, 2

Hétméteresek: 2/2

Különdíjasok:

Hüvös Kornél – Legjobb kapus

Sebestyén Csaba – Gólkirály

Horváth Dániel – Legjobb játékos

Baráth Gyula a KKC edzője így értékelte a Húsvét Kupát:

Úgy, mint egy első ilyen rendezvényt, nagyon elégedett vagyok elsősorban a hozzáállással, és azzal, hogy tulajdonképpen megnézzük a kispadunkat, olyan sok fiatal jött el, aki szeretné ezt a sportot csinálni a jövőben. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy igény van rá. Ezt a jövőben ápolnunk és csinálnunk kell! A játék pedig olyan volt, hogy tulajdonképpen ez a társaság háromszor látta egymást. Ezek a csapatok, akikkel játszottunk benne vannak egy fajta bajnokságban, sorozat meccseket játszanak. Tehát én úgy értékelem, hogy ezek a fiúk nagyon helytálltak és nagyon becsületesen küzdötték végig a Húsvéti Tornát, és bízom benne, hogy a jövőben tudunk előre lépni! És a hozzáállás pozitív lesz a fiúk részéről, én meg amennyit hozzáteszek ehhez a játékhoz és ehhez a csapathoz.

A végeredmény tehát:

1. Hosszúhetény SE

2. Komlói KC

3. Harkány SE

4. Mágocs KSKE

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 869 251 megtekintés

Videó: 49 050 853 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7052574

Jelenleg az oldalon

11
Online

Interreg CE1013 REFREsh