Igazán eredményes hetet tudhat maga mögött a Komlói KC vezetősége. A hét folyamán ugyanis több sikeres tárgyalást sikerült lebonyolítania a sportvezetőknek. Huszár Zoltánnal a Gagarin iskola vezetőjével kölcsönös megállapodást kötöttek, melynek keretein belül a KKC tagjai segítik az iskola sportéletét, illetve társadalmi munkában segítik az oktatási intézményt.

Majd az klub vezetősége hivatalos volt a DÖKE közgyűlésére, melyen egyhangúan megszavazták a megjelentek, hogy létre jön a kézilabda szakosztály. Így hivatalosan a KKC létrejött és a DÖKE égisze alá tartozik. A vezetők bíznak abban, hogy a biztonságos működéshez szükséges anyagi javakat sikerül támogatókon keresztül előteremteni.

Németh Norbert a következőket mondta el: „Nagyon pozitív hetet zártunk, elégedetten tölthetjük a hosszú hétvégét, nagyon sok munka van mögöttem, de van egy csapat, akiért megéri! Több olyan dolog is történt a héten, ami biztossá tette a KKC indulását a következő szezonban, és ha óriási ellenszélben is, de hivatalosan is megalakult a csapatunk.”

Németh Norbert továbbá kihangsúlyozta, hogy a játékoskeret kialakításában prioritást élveznek a komlói nevelésű játékosok. Ugyanakkor a sportvezető kiemelte, hogy szeretnének a társadalom hasznos tagjai lenni, s ez a Gagarin iskolával kötött megállapodás is bizonyítja. A jövőben pedig a város kulturális életét is szeretnék színesíteni. Valamint hozzátette, hogy a Komló Sport kft-vel sem rivalizálni, sem versenyezni nem szeretnének. Sportszakmai szempontból pedig elmondhatjuk, hogy Baráth Gyula edző személye garantált a magas szintű munkához. Mint az kézilabdás berkekben ismert, Gyula bá’ kiváló edző, keze alól több kiváló játékos került már ki. Az élet azonban nem áll meg a KKC életében, mert a fiúk heti három edzéssel készülnek az őszi idény kezdetére.

Balogh Bettina kérdésünkre elmondta, hogy örül, hogy újabb szakosztállyal bővül a DÖKE, s külön öröm, számára, hogy sportszakosztállyal, mely nagy aktivitást mutat. Az elnök hölgy biztos abban, hogy hosszú életű sikeres szakosztállyal bővült egyesülete.

Az új klub tagjai tehát rendületlenül készülnek az NBIII-as bajnokságra, de a vezetőik sem restek, tovább folytatják a háttérmunkát a sikerek elérése érdekében.

Mint ahogy az egyik játékosuk fogalmazott: „Számunkra az élet három betű: KKC!”

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 710 256 megtekintés

Videó: 48 923 384 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7026570

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh