Mindössze két héttel az előzőt követően rendezték meg a felnőtt férfi párbajtőrözők újabb Magyar Kupa fordulóját, amelyen a Villa Complov SC vívói is pástra léptek a 110 fős mezőnyben.

Egyéniben Szokol Balázs (a képen háttal) érte el a legjobb eredményt: a csoportkörben hatból két asszót nyert, így továbbjutott, majd a táblán egy izgalmas és kiélezett mérkőzésen 15-14 arányban alulmaradt BVSC-s ellenfelével szemben, így a 77. helyet szerezte meg. Csapattársainak nem sikerült továbbjutniuk az első körből, így Sulyok Bálint a 93., Gálffy Gyula a 101., Mahler Balázs a 110. helyen végzett.

A csapatversenyen, az előző fordulóhoz hasonlóan ismét a felnőtt és utánpótlás válogatottakkal felálló BVSC ellen vívtak először a komlóiak, és szenvedtek 45-22 arányú vereséget. A helyosztókon előbb 45-34 arányban alulmaradtak az érdi Danubius ellen, majd az utolsó mérkőzésen, a MAFC együttesével szemben volt, hogy nyolc találattal is vezettek, mégis az ellenfél örült a végén, miután 45-41 arányban felülkerekedett, így a Villa Complov SC gárdája nem előzött meg egy riválist sem a 14 csapatból álló mezőnyben.

Csontos Gergely, edző: "Bár a helyezésből ez nem derül ki, a fiúk sokkal összeszedettebben és harcosabban vívtak a csapatversenyen mint két héttel korábban. Első két ellenfelünktől reális a vereség, az utolsó asszóért viszont nagy kár, a végére fejben és testben is elfáradtak a fiúk. Ebből is látszik, ez kemény mezőny, mi pedig csak most csatlakoztunk hozzá, viszont már látjuk, hova kell fejlődni, és ezért dolgozunk tovább. Vonatkozik ez az egyéni versenyre is, ahol három vívónknak lenne jó esélye, hogy sikerrel vegyék a csoportkört, mégis mindkét fordulóban csak egynek-egynek sikerült. Itt is bőven kell még rutint szereznünk. A lényeg, hogy elindultunk az úton, megjelentünk a felnőtt mezőnyben, saját nevelésű vívókkal."

Forrás: Villa Complov SC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 806 835 megtekintés

Videó: 47 969 979 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887693

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh