A 32-es táblára jutás volt a legjobb eredmény a Villa Complov SC vívóitól, a júniusról elhalasztott, a legfiatalabb korosztályokat felvonultató párbajtőr országos bajnokságokon, amelyeket Balatonfüreden rendeztek az elmúlt héten.

A gyermek (U13) fiúknál Végh Marcell a csoportkörben hat asszójának felét megnyerte, majd két, 15-11-es eredményű mérkőzést vívott. Az elsőt ilyen arányban nyerte meg, a másodikat ilyen arányban vesztette el, így a 29. helyen végzett a 76 fős viadalon.

Az újonc (U14) fiúknál mind Szabó Benedek (a képen háttal) mind Rózsa Richárd "későn ébredtek" a csoportkörben, így előbbi kettő, utóbbi egy győzelemmel jutott onnan tovább, amely tény a táblán erős ellenfelet ígért. Így is lett, Szabó 15-6, Rózsa 15-2 arányban maradt alul, így előbbi az 54., utóbbi a 63. helyen végzett a 77 fős mezőnyben.

Az újonc lányoknál az épp egy éve vívó Gál Hanna rossz napot fogott ki, nem sikerült asszót nyernie, így mindössze két embert előzött meg a 65 fős versenyen.

Az újonc fiúk csapatversenyén 13 együttes mérette meg magát, köztük a Villa Complov SC Rózsa-Szabó-Végh összetételű csapata. A fiúk a 16-os táblán összeszedetten vívtak, de a jobb erőkből álló Vasas ellen ez csak egy 45-31 arányú vereségre volt elég. A két helyosztó mérkőzésen viszont már több porszem került a gépezetbe, így a Békessy Debrecen elleni 45-36-os és az Alba Regia VA elleni 45-29-es vereség az utolsó helyet jelentette számukra.  

Csontos Gergely edző-ügyvezető: Kis lépésekkel haladnak előre a komlói vívók. Tavaly a különböző fegyvernemekben és korosztályokban öt OB-indulónk volt, akik mind a csoportkörben búcsúztak a további küzdelmektől. Idén egy ilyen vívónk akadt, ketten az első egyenes kieséses asszóban maradtak alul, ketten pedig még innen is továbbmentek. További pozitívum, hogy idén korosztályos csapatot is tudtunk kiállítani egy számban.

Forrás, fotók: Villa Complov SC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 809 852 megtekintés

Videó: 47 974 242 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6888036

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh