Az előző fordulóban a vendég Újvárosiak kikaptak a Dombóvár együttesétől. A dombóváriak győztes találatát az ex-komlói Gelencsér szerezte. A Bányász Nagybajomban aratott 3:0-s győzelmet. Ennek tudatában, önbizalomtól duzzadva léptek gyepre a kék-mezes komlói ifjak.

A mérkőzés első húsz percében többet birtokolta a labdát Jakab Elek együttese s a 25.percben Kocsis lőtt veszélyesen kapura, azonban lövése a labda fogó hálóban landolt. Majd nem sokkal később Godslove lőtt kapura, próbálkozását Herbert védte. A mérkőzés hajrájához érve Kalmár B elől az utolsó pillanatban tisztáz Salamon, a vendégek csapatkapitánya. Majd Kocsis buktatja Bárkányit a félpályán, ezzel megakadályozva a gyors ellenakció kialakítását. Jutalma sárga lap lett.

Az első félidő kiegyenlített játéka után agresszívebben kezdett a Komló: Iván nagyszerű ütemben ugratta ki Takácsot, aki a lemaradó Salamon mellett középre gurított, s középen menetrend szerűen érkezett Kalmár B, aki eredményesen vette célba a jobb alsó sarkot 1:0.

A kapott gól után felélénkül a vendég gárda, s ennek eredménye egy gól lett, méghozzá a 66. percben, amikor is egy kis rövidzárlat támadt a védelemben 1:1, Kocsis volt közelről eredményes. Egy perccel később 11-est Kapnak Milintéék. A labda mögé Kocsis állt aki kapufára lőtte, a kipattanó labdát Micskó rúgta jóval a kapu fölé. A mérkőzés ezen szakaszában élénkült fel Böőr a vendégeknél, s adott nagyszerű labdákat. Majd a 82. percben Köntös rúgott egy szépségdíjas gólt ezzel vezetéshez juttatva a Duna partiakat. A vezető gól után rohamozni kezdett a Komló, s ennek eredményeképpen Czonev egy baloldali beadás után fejjel szerezte meg az egyenlítő gólt. 2:2.

Egy perccel később Takács előtt adódott lehetőség a gólszerzésre, azonban pechére rosszul találta el a labdát.

A mérkőzés képe alapján igazságos döntetlen született.

Horváth Lajos: Felkészültünk a Dunaújvárosból, tudtuk, hogy a bajnokságban a legerősebb csapatok közé tartozik, ezért a labdabirtoklásban biztosan fölénk fognak kerekedni, ebből kifolyólag egyértelműen az egy pont megszerzését tűztük ki célul. A védőinknek hellyel közzel sikerült megoldani Sitku és Godslove hatástalanítását. Bár több lehetőség volt a vendégek előtt, de a mérkőzés összképe alapján talán a döntetlen megfelel a realitásnak.

Jakab Elek: Szomorú vagyok, hogy nem sikerült a győznünk. Mentálisan sokkal erősebbnek kellene lennünk. Rengeteg helyzetünk volt, csapatjátékban megvoltak a lehetőségeink, de a befejezések nem sikerültek. A játékosok felkészültsége között van egyfajta átmenet, talán ezért lehet, hogy nem teljesen egységes a társaság. Tisztességgel, becsülettel küzdöttünk, ugyanakkor a koncentrálással és a minőségi játékkal még mindig adósak vagyunk. Minden csapat életében vannak hullámvölgyek, ilyenkor kell a legnagyobb erőt mozgósítani, hogy minél előbb kijöjjünk belőle.

Jegyzőkönyv:

Komló - Dunaújváros 2-2 (0-0)

Komló, 800 néző, játékvezető: Mód István, asszisztensek: Deák Tibor, Mohai József.

Komló: Herbert - Takács, Halasi, Kelemen (Kovács Z. 48.p.), Puskar - Kalmár G. - Keresztes, Bárkányi, Iván (Nagy G. 74.p.), Kalmár B. - Piti (Czonev 60.p.)

Edző: Horváth Lajos

Dunaújváros PASE: Milinte- Villám, Salamon, Farkas, Ato (Sóron, 57.p.), Sitku (Micskó, 46.p.), Böőr, Kocsis, Godslove (Márki 81.p.) , Perovic, Köntös.

Edző: Jakab Elek

Gólszerzők.: Kalmár B. 47.p., Czonev 86.p. ill. Kocsis 66.p., Köntös 82.p.

Sárga lap: Kocsis (38.p.), Sóron (65.p.)

Forrás: Miki

További képek Facebook oldalunkon nézhetőek meg a mérkőzésről: Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 740 830 megtekintés

Videó: 48 947 431 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7031015

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh