A Komló Sport Kft megrendezi idén is a karácsonyi teremfoci kupáját, melyre bármely csapat nevezhet. A csapatokra a következő kritériumokat szabták meg a szervezők: A nevezett csapatok kötelesek a torna kezdetén csapatnévsort leadni. Egy csapatban maximum 12 játékos nevezhető. A tornán egy játékos, csak egy csapatban szerepelhet. A tornán csak az a játékos szerepelhet, akit előzetesen a csapatnévsorban leadtak. Torna közben új játékos pótlólagos nevezése nem megengedett.

A mérkőzésen 5 mezőnyjátékos és 1 kapus játszik egyszerre, a többi játékos (csere) a kispadon köteles helyet foglalni. A játéktéren, vagy környékén csak a nevezett játékosok, valamint csapatonként 1 fő csapatvezető tartózkodhat.

A csapatok kötelesek 2 eltérő mezzel és 1 labdával rendelkezni. A sorsolás folytán az elől álló csapat a pályaválasztó. A pályaválasztó csapat köteles eltérő mezben játszani, és a mérkőzéslabdát biztosítani.

A játéktérre vonatkozóan pedig: kézilabdapálya, a nézőtér felőli oldalon palánkjáték megengedett.

Játékidőre a következőket: 1 x 28perc. Mennyezetet érintett labda játékban van, mindaddig, amíg azt alap-, vagy oldalvonalon el nem hagyta a játékteret. Fegyelmi büntetések a következőek lesznek: a tornán két perces, és végleges kiállítás kerül alkalmazásra. Végleges kiállítás esetén 5 perc elteltével másik játékos pályára léphet. A végleges kiállítás 1 mérkőzésről való automatikus eltiltást jelent a vétkes játékosnak. Súlyos, kirívóan durva sportszerűtlenség esetében a versenybizottság súlyosabb büntetést is kiszabhat.

Egyéb nem szabályozott kérdésekben a városi kispályás bajnokságban alkalmazott szabályok az irányadók. Vitatott kérdésekben a versenybizottság dönt.

A torna forgatókönyve: Létszámtól függően a csoportokban körmérkőzés, majd keresztbejátszás, és helyosztók. Csoportokban holtverseny esetén a sorrendet a következők határozzák meg:

1, egymás elleni eredmény

2, gólarány

3, több rúgott gól

4, több szerzett győzelem

Keresztbe játszáskor döntetlen esetén 7 m-es rúgások következnek.

Óvás: 3000 Ft óvási díj befizetése mellett közvetlen a mérkőzés után a versenyasztalnál.

A torna keretében kerül sor a Komló Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság hivatalos

eredményhirdetésére!

Jelentkezni lehet december 15.-ig a következő elérhetőségeken:

Szigeti Szabolcs: 06-30-278-8160

Takács Gábor: 06-20-414-3336

e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nevezési díj: 13 300 Ft/csapat.

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 851 847 megtekintés

Videó: 49 033 232 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7047376

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh