A Felnőtt Női regionális Bajnokságban ismét hazai pályán lépett pályára csapatunk, ahol a MÖSE Magyarszék csapatát fogadta.

A bajnokságban közvetlen riválisunk elleni mérkőzés kiemelt fontosságú volt, ezért nagyon fogadkoztak játékosaink a kezdést megelőzően.

A szép számú szurkolóhadnak nem is kellett csalódnia, remek összecsapást láthatott.

2013. 03. 12., Komló Városi Sportközpont

Komlói Bányász SK – MÖSE Magyarszék

82 – 79 h.u. (20-16, 15-12, 16-25, 23-21, 8-5)

100 néző

Vezette: Gábori, Schneringer

Dobók:

BALÁZS REGINA 23, KAKÓCZ KATA 17/6, KLONFÁR DÓRA 17/9, MILTNER SZANDRA 15/3, ROMÁN RÉKA 2

Csere:

JÉHN HANGA 4, GYÖRKÖS ADRIENN, CSERTÁN CSENGE 2-2

Kipontozódott:

Román 39 p, Balázs, Györkös 40-40 p.

Az első és a második negyedben végre uraltuk a játékot, szinte minden elemben felülmúltuk ellenfelünket. Szép támadásokat vezettünk, hatékonyan védekeztünk, sok lepattanót és labdát szereztünk.

A nagyszünet után azonban magára talált a MÖSE csapata és 8-0-s rohammal visszajött a mérkőzésbe, sőt negyed végére át is vette a vezetést.

A negyedik negyedben megpróbáltunk felzárkózni, mindent bevetettünk, de az különbség a 36. percben már 9 pont volt a vendégek javára. Ekkor megkongatták a vészharangokat Klonfárék, sorozatban három 3 pontossal jelezték nem adják olcsón a győzelmet Komlón.

A 40. percben így egál volt az eredmény és következett az idegőrlő utolsó perc. A rutinos MÖSE játékosok a kiharcolt faultok révén, büntető dobásokkal, 3 ponttal megugrottak.

Már csak 4 másodperc volt vissza a mérkőzésből, amikor egy időkérés után, egy remek akciót követően Klonfár emelte dobásra a kezet és egy 3 pontossal hosszabbításra mentette a találkozót.

A csarnok szinte felrobbant a lelkes szurkoló tábor keltette hangulatban, így a következő 5 percben elért 8 pontunk elegendő volt a győzelemhez!

Czukor János edző nyilatkozata:

„Az utóbbi hetekben elért sikerek végre összehozták a társaságot, egymásért, egymással küzdve hozták a mérkőzést a lányok. Gratulálok a CSAPATNAK!

Ismét bebizonyítottuk, hogy ha a szív a helyén van akkor nem lehet ellenfél, csak így tovább!”

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 76 684 858 megtekintés

Videó: 49 753 119 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7129002

Jelenleg az oldalon

8
Online

Interreg CE1013 REFREsh