Mint ismeretes, a Komló a következő szezont már az NB. III.-ban folytatja. Varga Balázs edző örül, hogy tökéletesen sikerült a szezon. Az eddigi 16 csapat helyett most 20 lesz, hosszabb lesz a bajnokság, nívós mezőnnyel kell számolni.

Nehezebb évre számított Varga Balázs, a játékosok edzője. A keret kicserélődött, 6-7 forduló is ráment, mire összeszokott a csapat.

Az új szezon már augusztusban indul, csupán két hét marad a játékosoknak pihenésre, az edzések már június 24-én elkezdődnek. A kezdő 11-et nehéz megmondani, elég képlékeny, hogy ki fog játszani augusztus 1-én a Komlói Bányászban. Laczkó Attila sérült, műtötték, októberig nem számíthat rá a csapat.

Hiányposzt a belső védő, Korbuly Ákos itt kiválóan teljesített, de előrébb aranyat érhet.

Varga Balázs szeretné, ha dominálna a csapat, minél többet legyen náluk a labda, ő a támadó futball híve. Mint mondta, a csapat szerkezetét stabilabbá kell tenni, hogy megragadhassanak a magasabb osztályban, ez az elmúlt években nem sikerült mindig. Az edzésmunka mellett legfontosabb egyénileg és csapatszinten foglalkozni, kommunikálni a játékosokkal. Varga Balázs ezért sok időt tölt edzésen kívül is a fiúkkal. A fiataloknak fontos, hogy érezzék, ez igazi csapatjáték, nekik is ugyanakkora szerepük van a meccs alakulásában, mint a rutinosabb játékosoknak. Edzőjük bízik benne, hogy sok helyi fiatal meg tudja magát mutatni az ifjúsági csapatból. Az NB. III.-ban találkoznak a Videoton, a PMSC együttesével, és a Ferencváros utánpótlás csapatával. Ez nem jelent nagyobb terhet, a fiúk felnőttek a feladathoz.

Komló lehet, aki meglepetést okoz, mások arra számítanak, hogy nem lesz olyan erős a csapat, ezt ki kell használni. Jó lenne jól indulni, pontokat szerezni. Nem kell a játékosok vállára nagy terheket rakni, készülni, edzeni kell és nem lesz baj.

A csapat arculata, kisugárzása sokkal pozitívabb, jó látni, hogy lelkesen készülnek, szeretik, amit csinálnak, ez is edzőjük érdeme.

Varga Balázs megköszönte a szurkolók tavaszi biztatását, érezték a támogatást. Erre ezután is szükségük lesz, augusztusban is számítanak a drukkerek ösztönzésére.

Kpcsolódó riportunk: Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 882 581 megtekintés

Videó: 49 060 002 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7054114

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh