30 fő szállt harcba a két komlói kupáért, és a főverseny 40. Jubileum Kupáját Fülöp Elemér itthon tartotta.

Az 1975-ben alapított komlói gombfoci klub idén lett 40 éves, ebből az alkalomból még az NB I-es csapatbajnokság után tartottunk egy kis ünnepséget.

Itt beszédet mondott Polics József, Komló város polgármestere, Szili Balázs a MALSZ elnöke, Karácsony László alapító, egyben klubunk tiszteletbeli szakosztályelnöke, Balogh Bettina a DÖKE elnöke és Gyozsán Zoltán szakosztályvezető.

Ezen esemény kapcsán, a különleges alkalomból a vasárnapi egyéni verseny főversenyét 40. Jubileum Kupának neveztük el, míg a vigaszágon a DÖKE Kupáért folyt a küzdelem. Végül 30 fős, de nagyon erős mezőny jött össze, mivel kilenc I. osztályú, és tizenkettő II. osztályú játékos volt a nevezők listáján.

Az alapszakaszból a legjobb 8 közé jutásért tehát legalább egy I. osztályú játékosnak minimum búcsúznia kellett, de meglepetésre nem egy, hanem három éljátékosnak kellett a DÖKE Kupáért játszania, míg a II. osztályú Lukács László és Debreczy István a 40. Jubileum Kupáért játszhatott.

Itt elég sok körbeverés történt, amelyből most a komlói Fülöp Elemér jött ki jól, az utolsó fordulóban biztosította be tornagyőzelmét a végül 2. helyezett Kiss István ellen.

A DÖKE Kupa 4 csoportjából kettőt szintén komlói játékos nyert meg, Major és Balla az elődöntőbe jutott ezzel. Ott a két I. osztályú Mártonfi és Szatmári jobbnak bizonyult náluk, előbbi végül megnyerte a DÖKE Kupát, míg a bronzcsatát Balla nyerte.

A jó hangulatú versenyen a legjobb osztályos játékosok különdíjat kaptak, ezt a címet a II. osztályúak közül Lukács László, a III. osztályúak közül a komlói Steller József, míg a minősítés nélküliek kategóriájában Primon László kapta. Aki itt volt, jól érezte magát, reméljük, legközelebb többen jönnek majd el hozzánk.

Forrás,fotók: Gyozsán Zoltán

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 718 960 megtekintés

Videó: 48 930 118 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7028040

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh