Harmincöt fő szállt harcba az idei DÖKE Kupáért. Kiélezett versenyben Fülöp Elemér itthon tartotta a legszebb serleget! DÖKE Kupa: 1. Fülöp Elemér, 4. Szendrey Tibor. Legjobb III. osztályú: Trischler Róbert.

Az idei DÖKE Kupa mezőnye némi viszontagság után 35 fősre alakult. A nevezettek között 8 I. osztályú, és 16. II. osztályú játékos volt, ami azt jelentette, hogy a mezőny nagyobbik fele a két legerősebb osztályból állt össze – ez a tény nagy izgalmakat és magas színvonalat ígért.

Öt 7 fős csoportküzdelem jelentette az alapszakaszt, innen a csoportok első 3 helyezettjei és a legjobb 4. az 1-16. helyért, a többiek a 17-32. helyért játszottak kiesés rendszerben, helyosztókkal. Már az alapszakasz során akadtak meglepő eredmények, az erős mezőnyben két III. osztályú játékos – a komlói Trischler és a szegedi Papp-Takács is bejutott, utóbbi pazar mérleggel csoportelsőként. A 4 közé azonban már a játéknap legjobb formában játszó játékosai kerültek, mindkét ágon komlói játékossal! A házi döntő sajnos elmaradt, Horváth Imre legyőzte örök riválisát, Szendrey Tibort. Ellenben Fülöp kiélezett küzdelemben legyőzte Pákait is, majd a döntőben Horváthot is, így a tavalyi siker után ismét hazai pályán ünnepelhetett Elemér.

A jó hangulatú versenyen a legjobb osztályos játékosok különdíjat kaptak, ezt a címet a II. osztályúak közül Horváth Imre, a III. osztályúak közül a komlói Trischler Róbert, míg a minősítés nélküliek kategóriájában Inczédi Gergely kapta. Aki itt volt, jól érezte magát, reméljük, legközelebb is ellátogatnak hozzánk. A rendezőség viszont levonja a tapasztalatokat és beépíti azt a következő versenybe, hogy még jobb legyen a lebonyolítás, mert most akadtak javítani valók a szervezésben.

Forrás: Gyozsán Zoltán szakosztályvezető

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 081 308 megtekintés

Videó: 48 311 748 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6922231

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh