December 3-án Komlón rendezte a Rati Komló Kupa - Gaál Csaba Emlékverseny 2016 elnevezésű regionális utánpótlás párbajtőrvívó viadalt a Villa Complov SC, együttműködésben a PTE-PEAC vívószakosztályával.

A Villa Complov Sport Club a PTE-PEAC Vívószakosztályával együttműködve megrendezte a Rati Komló Kupa – Gaál Csaba Emlékversenyt. A gyermek és serdülő korosztályú regionális párbajtőrvívó viadalra pécsi, komlói, bajai és eszéki versenyzők érkeztek. A négy versenyszámban összesen negyven versenyző állt pástra. A versenyzőket Polics József, Komló polgármestere köszöntötte. A díjakat özvegy Gaál Csabáné Margó néni adta át. A verseny megrendezésével versenyzési lehetőség biztosítása volt a célunk, hogy a régió egyesületi és iskolai vívói versenylehetőséghez jussanak, s megismerjék egymást – mondta Csontos Gergely, a komlói vívók irányítója. A sportág népszerűsítése mellett a résztvevők és szervezők megemlékeztek Pécs nagyra becsült vívómesteréről: Gaál Csaba immár hét éve hiányzik a helyi vívóéletből.

A negyven vívót, - a komlóiak mellett pécsieket, bajaiakat és eszékieket - felvonultató versenyek végén hazai éremnek is örülhettünk: Murber Nóra a Villa Complov SC versenyzője a gyermek (U13) leány viadalon ezüstérmet szerzett. A végső győzelmet mind a négy versenyszámban a PTE-PEAC vívói érték el.

Forrás: Sport Club Villa Complov, PTE-Peac Vívószakosztály

Fotók: Plazzeriano Gábor

 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 962 764 megtekintés

Videó: 49 106 822 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7059708

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh