Végre átvehette a verítékes munkával megszerzett lakás kulcsát a jól ismert görög félisten, Alekosz. Mégsem lehet felhőtlen az öröme. A lakásavatóra összeállított vendéglista ugyanis – hogy-hogy nem – mellőzte az egykori villalakók közül még az országos jó-barátokat is. Természetesen ez már önmagában akkora fordulat, amit a hazai média nem hagyhat szó nélkül. Egy kis szakértő nyomozás után már ki is derült, hogy az egyébként rendkívül szimpatikus, széles körben igen kedvelt ex-biztonsági-őr mára hatalmas változáson ment keresztül. Korábbi szerény és barátságos viselkedését – aminek nyilvánvalóan sok sms-t köszönhetett a játék során – teljesen levetkőzte. Helyette maradtak a jól ismert sztárallűrök, amelyek eddig egyértelműen távoliak és idegenek voltak tőle. Mint két korábbi cimborától megtudtuk: Alekosz igen magasan hordja az orrát, velük már szóba sem hajlandó állni.

VV Éva legnagyobb bánata, hogy a görög szépfiú még csak köszönésre sem méltatja, amire a győztes reakciója az, hogy nyilvánvalóan a sikereire és a népszerűségére irigykedik a „törtető lány”.

Olivér, a villabeli legnagyobb barát szerint Alkeosz, „mivel ő ilyen népszerű, ezért végre megtapasztalhatja azokat a dolgokat, egyfajta diktátor módon, amiket nélkülözött az életében". Persze a jó-barát sokkal megértőbb, mint „kolléganője”, hiszen ő pontosan tudja, hogy mennyi elfoglaltsággal, bokros teendőkkel és kemény munkával jár a reflektorfény.

Még egy villatársat, Jerzyt sikerült megszólaltatni, aki szintén nem tartja a kapcsolatot a címszereplővel. Mindebből a reprezentatív mintából kiderül, mindenki haragszik mindenkire. Alekosz, a bölcs görög mindezt a már említett, a többiekéhez természetesen nem mérhető népszerűségével magyarázza. Hiszen a villa és a társkereső műsor reflektorfénye egyesek szerint még mindig világít…

forrás: mmonline.hu

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen3923649

Jelenleg az oldalon

7
Online