Mark Zuckerberg nyomatékosította, hogy mennyire fontos cégének a virtuális valóság.

A közösségi portál alapítója kijelentette, hogy a virtuális valóság lehet a következő lépés a társaság számára. Az emberek minél több dolgot meg akarnak majd osztani másokkal, nem csupán azt, amit tesznek, hanem még azt is, ami a fejükben van. Szerinte szeretnének mélyebb interakciókba kerülni más felhasználókkal, ekkor léphetne be a képbe a virtuális valóság.

10 évvel ezelőtt az élmények megosztása még szövegek segítségével történt volna, napjainkban már digitális fényképek és videók bevonásával. Mindez egyre tovább fejlődik és egy idő után az emberek már a 3D-tapasztalatokat is megosztanának egymással. Amennyiben a vállalatnak már most is lenne egy virtuális valóság platformja, úgy az interakciók másképp néznének ki. A felhasználók virtuálisan találkozhatnának azokkal, akikkel kapcsolatba akarnának lépni, azaz a 3D-tartalmak megosztása is ésszerűbb lenne. A virtuális térben sokkal több lehetőség van annál, mint amit jelenleg valaki megtehet a közösségi oldalon.

Ismert, hogy a Facebook virtuális valóság filmek készítését tenné lehetővé, és elsősorban a szoftverfejlesztést és a virtuális valóság projektjeit erősítené. Zuckerberg szerint az okostelefonokat körülbelül 10-15 éven belül virtuális valóság készülékek fogják kiváltani, amelyek sokkal jobban integrálódnak a mindennapjainkba és természetesebb kezelést, illetve kommunikációt tesznek lehetővé. A konszern virtuális valóság alkalmazásokon is dolgozik.

Forrás: sg.hu Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 810 223 megtekintés

Videó: 47 974 701 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6888081

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh