A brit Pénzügyi Felügyeleti Szolgálat (FSA) 8.75 millió angol font (10.5 mill. euro) büntetés megfizetésére kötelezte a brit királynő tulajdonában lévő Coutts Bankot, mert elmulasztotta például a magas kockázatot képviselő, illetve a politikailag érintett személyek alapos átvilágítását, és a pénzmosás megakadályozását, bűncselekményekből származó pénzek futtatását. A bank része a korábban a brit állam által feltőkésített Royal Bank of Scotland-nak. A Coutts egy olyan befektetési magán bank, amely különböző előnyöket kínál nagybefektetőknek nagy pénzösszegek elhelyezésekor.

„A mulasztások a Couttsnál súlyosak, rendszerszerűek és majdnem három éve szemet hunytak fölöttük. Ez a Couttsnál a bűncselekményekből származó bevételek kezelésének egy elfogadhatatlanul magas fokát eredményezte” nyilatkozta az FSA a hivatalos honlapján.

Az ügyet egy héttel korábban március 21-én dobta a köztudatba Jacques Cheminade, a franciaországi elnökválasztások egyik független jelöltje: „az angol királynő vagyonának egy része kábítószer kereskedelemből származik”, mely pénzt „a City zsidó bankárai mossák tisztára”.

Tracy McDermott, a pénzügyi felügyelet igazgatója hangsúlyozta: „a büntetés mértéke is mutatja, mennyire súlyosaknak látjuk a hibáikat”…”jelentősek, kiterjedtek és elfogadhatatlanok”.

Minden esetre ne reménykedjünk abban, hogy Erzsébet királynő bankját is kizárják emiatt a SWIFT rendszerből- az csak az iráni bankokra érvényes. Egy ilyen belterjes zsidó pénzügyi rendszerben csak nem képzeljük, hogy éppen a felügyeleti szervekben nem képviseltetik 100%-osan a saját érdekeiket? Tehát a hagyományápolás megy tovább a maga több évszázados szégyenletes útján… Emlékezzünk csak a Viktória királynő nevével fémjelzett féktelen gyarmatosító politikára, az Ópium-háborúkra, Kína évszázados megaláztatására. Természetesen ott is szövetkezett a brit kolonizáció a zsidó pénzuralmi erőkkel: a harácsolt vagyon kisebbik része kábítószerből, nagyobbik része a nem kevésbé szégyenletes rabszolga kereskedelemből és tartásból, eltaposott népek kifosztásából származott, a világtengerek kalózai nagy többségének megbízója közvetve maga a brit uralkodó volt.

Forrás: jovonk.info Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 090 242 megtekintés

Videó: 48 319 624 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923454

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh