Az orosz Állami Duma nemkívánatos kategóriába sorolhatja Soros György amerikai milliárdos álcivil szervezetét, a “Nyílt Társadalom” alapítványt. Valerij Raskin, a kommunista párt képviselője tegnap nyújtotta be az erre vonatkozó javaslatot, és a pártok közt nagy vonalakban konszenzus van arra vonatkozóan, hogy Soros alapítványának vagyonát még a következő hetek során be kell fagyasztani. A képviselő egyben javasolta azt is, hogy a szervezet ellehetetlenítését gyorsított formában vitassák meg, mielőtt újra aktivizálnák, és bekövetkezne egy olyan forgatókönyv, amiben a Nyílt Társadalom alapítvány Ukrajnában, Grúziában és Macedóniában is katalizátorként vett részt.

Raskin elmondása szerint a Nyílt Társadalom alapítvány több mint egy évtizede folytat nyíltan nemzetellenes tevékenységet – nem csak Oroszországban, hanem más országokban is -, miközben Soros György maga is elismeri, hogy aktívan részt vett a Szovjetunió összeomlásának előidézésében, az Ukrajnában véghez vitt narancsos forradalomban, és később az EuroMajdanban. A Szovjetunió összeomlása közvetlenül vezetett ahhoz az egypólusú világrend kialakulásához, amit a nyugati elit Új Világrendnek nevezett, és mostanra megkezdődött a felbomlása.

Soros György alapítványai, és az azzal összeköttetésben működő álcivil szervezetek a világ összes országában ugyanazt a funkciót töltik be; felszámolnak minden olyan társadalmi, gazdasági és politikai struktúrát, ami megakadályozhatja, hogy az adott társadalom ugyanazon hatalmi elit befolyása alá legyen hajtva, ami a nyugati társadalmakat mozgatja. A “Nyílt Társadalom” a nyílt sebből vérző társadalom ideológiája, és minden, a függetlenségre törekvő ország elemi érdeke, hogy felszámolja az általuk fémjelzett társadalombomlasztó elgondolásokat népszerűsítő csoportokat.

Vlagyimir Putyin május 24-én írta alá azt a törvényt, ami lehetővé teszi, hogy a külföldről pénzelt társadalomellenes csoportokat nemkívánatossá nyilvánítsák. Ilyen esetben az adott szervezet vagyonát befagyasztják, az Igazságügyi Minisztérium pedig feltünteti azt a nemkívánatos szervezeteket rögzítő listán. Azt követően a szervezet nem kaphat teret semmilyen sajtóorgánumban, és törvény tiltja, hogy saját médiafelületet üzemeltessen. Ha a Nyílt Társadalom alapítvány felkerül a listára, Soros György Oroszországban tárolt alapítványi vagyonát befagyasztják, és pénzbírságot rónak ki azokra az aktivistákra, akik a figyelmeztetés ellenére továbbra is részt vennének a társadalomellenes ideológia terjesztésében.

Forrás: hidfo.ru Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 70 549 191 megtekintés

Videó: 43 821 963 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6227118

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh