Az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump aláírta a rendeletet, mely előírja az amerikai hadsereg teljes újjáépítését.

Az új védelmi miniszter, James „Veszett Kutya” Mattis meghallgatását követően Donald Trump aláírt két rendeletet, ebből az elsőt szerinte „nagyon szeretni fogja” a kongresszus. Az elnök ígéretet tett az amerikai hadsereg újjáépítésére. Ennek részeként kilátásba helyezte az atomfegyver-arzenál bővítését, és az amerikai haditengerészet flottáinak kibővítését.

Egy másik rendelet többek között előírja az átvilágítási gyakorlat szigorítását, hogy lehetővé váljon a radikális iszlamisták hatékonyabb kiszűrése.

A hadsereg újjáépítését előíró rendelet teljes tartalmát még nem hozták nyilvánosságra. Trump elmondása szerint azonban ez „új repülőgépeket, új hajókat, új erőforrásokat” jelent és „új fegyvereket, új felszerelést az egyenruhások számára”.

Az elnök általa mondottak alapján Trump a következő években azzal akarja csillapítani a fegyvergyártó cégek háború-éhségét, hogy a külpiacok erőszakos meghódítása helyett a korábbinál nagyságrendekkel nagyobb állami megrendeléseket fognak kapni az amerikai hadsereg újjáépítéséhez.

Forrás: hidfo.ru / sputniknews.comsputniknews.com

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 48 611 996 megtekintés

Videó: 27 947 481 megtekintés

Látogatók

Összesen5156964

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh