Éves küldöttgyűlését tartotta a Komlói Bányász Horgász Egyesület. A napirendek között elnöki tájékoztató, bizottsági beszámolók, a 2012. évi költségvetésének elfogadása, valamint a horgászokat érintő aktualitások szerepeltek.

Eredményes évet tudhat maga mögött a horgászegyesület. A beszámolókból kiderül, 2011. évben is sikeresen horgásztak a tagok. Ezt bizonyítja az egy főre eső fogási átlag, ami 28,2kg volt 2011-ben. A csak saját vizeken fogott összesítések is szép eredményeket mutattak. Sikonda I. tavon 61kg, a Sikonda II-es tavon 74kg, míg Mecsekpölöskén 94kg volt a „győztes” horgász összeredménye.

A küldöttgyűlésen elhangzott, hogy a nehéz helyzet ellenére, az egyesület gazdálkodása megfelelt az előírásoknak. Az eredmények mellett sajnos több nem várt kiadás – az egyes tó gátjának megerősítése, valamint a halőrház folyamatos javítása – megterhelte az egyesület pénztárcáját.

A horgászok több javaslatot is megfogalmaztak az idei esztendőre. Kiemelendő, hogy szeretnék szigorítani az ellenőrzéseket, elsősorban a fogási naplók vezetését, és a horgászhelyek tisztaságát figyelik jobban. Szeretnék, ha javulna a társadalmi munka iránti fogékonyság, mellyel jelentős megtakarítást érhetne el az egyesület. Már csak azért is, mert a többletbevételt a jövőben is elsősorban a halasításra költenék az egyesületben. Ezzel kapcsolatos, hogy ezentúl a halőrházaknál tájékoztatót függesztenek ki a telepítések részleteiről.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 60 588 036 megtekintés

Videó: 35 907 588 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5713153

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh