Közös programot indít a Takarékbank a Magyar Postával, hogy fejlesszék és megtartsák a szolgáltatásokat a kistelepüléseken - közölte a pénzintézet az MTI-vel hétfőn.

A Magyar Posta és a Takarékbank együttesen majdnem 3500 fiókot működtet országszerte. Ezek jelentős része nem üzemeltethető nyereségesen, de az együttműködés minden érintett számára előnyös lehet. A megállapodásnak köszönhetően megmaradhatnak a postai szolgáltatások a kistelepüléseken, a fiókhálózat működési hatékonyságával javulhat a szolgáltatások színvonala, és közös kiadású bankkártyák, termék- vagy digitális fejlesztések is létrejöhetnek - írták.  

A program előkészítési szakaszában megvizsgálják annak megvalósíthatóságát, és megteremtik kereteit. Az együttműködés eredményességét - mint írták - a Takarékbank automatizált fiókjának kedvező ügyféltapasztalatai is alátámasztják. Ezekben a banki szolgáltatásokon túl csekkbefizetéseket, valamint postai csomagok feladását és átvételét is lehet intézni.  

A közleményben a Magyar Posta vezérigazgatója fenntartható és korszerű szolgáltatásokat ígért. Schamschula György szerint a postának ezzel is támogatnia kell a vidék megtartó erejét. Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója nyitott az együttműködésre, hogy a vidéken élők is hozzájussanak a pénzügyi és a postai szolgáltatásokhoz - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 809 732 megtekintés

Videó: 47 974 083 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6888024

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh