A Takarékbank Zrt. számlavezető rendszerei egyesítésének utolsó állomásaként 2020. június végén átállnak a Takarékbank Zrt. közös számlavezető rendszerére azok a fiókok is, amelyek eddig még más platformot használtak, a zavartalan váltás érdekében 2020. június 26-án, 29-én és 30-án a szolgáltatások egy részét korlátozzák - közölte a pénzintézet hétfőn az MTI-vel.

Kiemelték, az azonnali fizetési (AFR) megbízások folyamatosan teljesülnek, a bankkártyákkal a számlafedezet terhére lehet fizetni, és készpénzt felvenni, a bankfiókok szűkített szolgáltatást kínálva nyitva tartanak és a mobil bankfiókok az előre meghirdetett menetrend szerint járnak, a hitelintézet közel 1000 ATM berendezése ezen időszak alatt is teljes körűen rendelkezésére áll.   

Ismertetik, hogy 2020. július 1-jétől a hitelintézet 1,1 millió ügyfelét egységes számlavezető rendszerrel szolgálják ki az ország összes Takarékbank fiókjában.    

A bankfiókok a 2020. június 26-ai, 29-ei és 30-ai pénztári és könyvelési bankszünnapokon szűkített szolgáltatásokkal állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az ügyintézők a termékekről tájékoztatást nyújtanak, a hitelek előkalkulációját elvégzik. Köthető lakástakarék- és önkéntes nyugdíjpénztári szerződés, biztosítás, átvehetőek az elkészült bankkártyák, az értékpapírokkal és lejáró állampapírral kapcsolatos ügyeket is lehet intézni.    

A pénzforgalmi szolgáltatások terén korlátozásra kell számítani: a készpénzforgalomra vonatkozó megbízások, az AFR feltételeinek nem megfelelő átutalási megbízások és a betétlekötési tranzakciók nem teljesülnek ebben a három napban. Az MFB és a VOSZ Pontokon viszont a tárgyalások és az ügyletek rögzítése zavartalanul folyhat. A 15 Takarék Mobil Bankfiók az előre meghirdetett menetrend szerint járni fogja az országot - írják a közleményben.   

A postahelyeken a takarékbanki szolgáltatásokkal kapcsolatos kiszolgálásra 2020. június 25. után legkorábban 2020. július 1-jén lesz lehetőség.   

Az erre a három napra korábban megadott értéknapos, állandó átutalások és csoportos beszedési megbízások 2020. július 1-jén teljesülnek.   

A Takarékbank Zrt. azt javasolja ügyfeleinek, hogy pénzügyeik intézésére a bankszünnapok ideje alatt is válasszák a Takarék Netbankot, Takarék e-Bankot és a Takarék Mobilappot.   

A pénztári és könyvelési bankszünnapokról az ügyfeleket részletesen tájékoztatták, további információ és a fióki nyitvatartási rend a www.takarekbank.hu oldalon található - közölték.   

A Takarék Csoport Magyarország egyik legnagyobb bankcsoportja, a csoport tagjai az MTB Zrt. mint integrációs üzleti irányító szervezet, a Takarékbank Zrt. mint univerzális kereskedelmi bank, a Takarék Jelzálogbank Nyrt. mint szakosított hitelintézet, valamint egyéb, faktorálással, lízinggel, alapkezeléssel, informatikával és más kiegészítő pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó társaságok, leányvállalatok. A csoport országos lefedettségű, univerzális kereskedelmi bankja a korábbi takarékokat tömörítő Takarékbank Zrt., az egyik legnagyobb hazai hitelintézet, amely az ország legnagyobb fiókhálózatát működteti, 1,1 millió ügyfelet szolgál ki.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 56 639 086 megtekintés

Videó: 33 633 164 megtekintés

Látogatók

Összesen5587676

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh