A tegnap esti híradóban átfogó hírrel jelentkeztek a németek a magyarországi eseményekkel kapcsolatban. A híradó az internet adó ellen tüntető kb. 100 ezres tömegről, és az Amerikából kitiltott személyekről szól, illetve egy osztrák személy aggodalmaskodik, hogy vissza fogják venni a földjét.

Kattintson ide... (18:20 másodperctől)

A kitiltásról a közpénzen működő médiákból semmit sem tudni (ez több, mint furcsa!) – talán ebből is látszik, hogy nem egészséges egy kézben, egy felügyelet alatt tartani a médiákat. Ezeket a híreket, melynek valós tartalmát egyelőre hivatalosan még senki sem igazolta – csak nagyon eldugott portálokon és a külföldi sajtóban találhatjuk meg.

Kattintson ide...

A Pester Lloyd szerint Lázár János a miniszterelnökséget vezető miniszter azért került fel a listára, mert nélküle a többi korrupcióval vádolt ember nem tudott volna lépéseket tenni, tehát tudnia kellett az ügyekről.

Naiv ember az, aki azt gondolja, hogy a kormányzat nincs tisztában az üggyel , aki azt gondolja, hogy a külföldi (titkos) szolgálatok teljesen tisztán ne látnák az ügyet. Csak a magyar társadalom ilyen szervezeti működése mellett marad a magyar emberek előtt titok – egyelőre – az ügy.

Kattintson ide...

Kattintson ide...

Sajnos Magyarországon még mindig nincs - tényleges – újságírói szabadság, hasonlóan működik, mint az „átkosban”, csak más módszerekkel.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 732 588 megtekintés

Videó: 48 939 565 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7029745

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh