A Petőfi tér felújítási munkálatai újabb útlezárásokat tesznek szükségessé Kökönyösben, aminek következtében a gépjárműveket és az autóbuszokat is kerülőútra terelik.

Az útlezárásokkal kapcsolatosan Komló Város Önkormányzata az alábbi közleményben hívja fel a környéken közlekedők figyelmét:

Komló Város Önkormányzata ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Petőfi tér és környezetének rehabilitációja kapcsán a Móricz Zsigmond utca (Névtelen utca és volt Zója utca közötti szakasza) 2019.05.21. és várhatóan 2019.05.31. között lezárásra kerül.

Ennek okán az érintett útszakaszon szükségessé válik mind a gépjármű, mind az autóbusz forgalom elterelése, a mellékelt helyszínrajz alapján.

Komló Petőfi tér

Az autóbusz forgalmat érintően 2019.05.21-én üzemkezdettől a Móricz Zsigmond utca 6. szám előtt található buszmegálló ideiglenesen áthelyezésre kerül a Petőfi téren lévő regionális buszváróhoz.

A Mikszáth Kálmán utca 1. szám előtt található buszmegálló pedig ideiglenesen a Mikszáth Kálmán utca déli szakaszán kerül elhelyezésre.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Forrás: Komló Város Önkormányzat

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 810 152 megtekintés

Videó: 47 974 576 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6888076

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh