A 8. Pécsi Városi Gyereknap 2019. május 25-én várja az érdeklődőket az Expo Center területén 9 és 17 óra között.

A komplexum rengeteg izgalmas programot és szórakoztató játékot tartogat, sőt, mi több, az idei tematikának köszönhetően a gyerekek 7+1 próbán mutathatják meg tehetségüket, legyen az a színpadi világ, a sport, vagy akár a zsonglőrködés „tudománya”.

Mindemellett az idei évben a szokásosnál is több kitelepülő szolgáltató, még nagyobb területen nyújt szórakozást az egész családnak. A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. a város közreműködésével 2019-ben is egy felejthetetlen családi napot szervez.

Május utolsó szombatján a gyereknap civil szervezetek, közhasznú egyesületek, városi szolgáltatók és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. partnerei összefogásának köszönhetően jön létre. A kezdeményezést - mint minden évben - a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. fogja össze, valamint a szervezési és lebonyolítási feladatok elvégzése mellett biztosítja a rendezvényhelyszínt: az Expo Center Pécs-et. A gyereknap folyamán a hátrányos helyzetűekre is figyel a társaság, ezért a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központtal és a Tüke Busz Zrt.-vel együttműködve több mint félszáz gondozott gyermek jöhet el kísérőikkel és szórakozhat egész nap teljesen ingyen, beleértve az utazást, több fizetős programot, étel-, italfogyasztási lehetőséget, valamint értékes ajándékcsomagot is. A rendezvényen továbbá adománygyűjtés folyik majd, ennek összege az Esztergár Lajos Család- és Gyerekjóléti Szolgálat és Központ közreműködésével jut el a rászorulókhoz.

2019-ben a társaság azt szeretné kihangsúlyozni, hogy minden gyerek tehetséges valamiben, és ezt a gyereknapon meg is mutathatja, összesen 8 kategóriában, ezek: színház, film, zsonglőrködés, tánc, ének és zene, jelmeztervezés, sport, futás a fénnyel. Akik teljesítik a próbákat, garantált ajándékokat kapnak, emellett pedig rengeteg élménnyel is gazdagodnak. Mindezekről beszélt a gyereknap sajtótájékoztatóján Páva Zsolt, Pécs polgármestere, valamint Szentgyörgyi Dávid, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatója. Az esemény fő támogatójaként Kisgéczi László, az Új Ház Centrum – Léta-Ker Kft. ügyvezetője volt jelen.

Rengeteg izgalmas program várja 2019-ben is a Pécsi Városi Gyereknap résztvevőit, ez idén biztosan Tuti Buli lesz!

Forrás: Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 097 988 megtekintés

Videó: 48 323 534 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923892

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh