Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 216/2011. (XI. 24.) Kt. sz. határozatában döntött a 2012. évi nem költségvetési szervek támogatási kérelmek benyújtási és elbírálási feltételeiről.

A „pályázat társadalmi szervezetek támogatására” felhívás alapján olyan bejegyzett jogi személyiségű vagy jogi személyiséggel nem rendelkező komlói érdekeltségű civil, illetve más szervezetek jogosultak kérelem benyújtására, akik Komló városában a sport, a kultúra, az ifjúság, az egészségügy vagy a bűnmegelőzés terén hasznos tevékenységet folytatnak.

A támogatási igényeket 2012. január 15. napjáig postára adott kérelmek alapján lehetett benyújtani. A pályázat odaítélésének feltétele, hogy az előző évben támogatásban részesült szervezetek megfelelő módon eleget tegyenek elszámolási kötelezettségüknek.

A beérkezett támogatási igények alapján a mellékletben szereplő szervezetek nyújtottak be pályázatot. A benyújtott pályázatok a felhívásban megjelölt célnak megfelelően fogalmazták meg pályázati igényüket, többnyire kapcsolódnak a komlói rendezvények lebonyolításához.

A 216/2011. (XI. 24.) Kt. sz. határozat 3.) pontjában felkérte a képviselő-testület a bizottsági elnököket és Kupás Tamás Levente alpolgármestert, hogy a beérkező támogatási kérelmek alapján készítsen javaslatot a nem költségvetési szervek keretösszegének felosztására.

A képviselő-testület mellékletében feltüntetett társadalmi szervezetek részére, a táblázatban meghatározott támogatást biztosítja 2012. évre vonatkozóan.

(itt letölthető: Kattintson ide... )

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 719 691 megtekintés

Videó: 48 931 222 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7028157

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh