Megkezdte a felkészülést a közelgő ünnepekre a Komlói Temetkezési Kft. Megnagyobbított parkoló, megtisztított zöldterületek fogadják az emlékezőket.

A Komlói Temetkezési Kft. már megkezdte a felkészülést a Mindenszentek, valamint a halottak napján várható nagyszámú látogató fogadására. Ennek legszembetűnőbb jele a megnagyobbított parkoló, mely a korábbinál kétszer több gépjármű befogadására vált alkalmassá egy időben.

Kaluzsa Tamás a temetkezési vállalat ügyvezetője felhívta a figyelmet arra, hogy munkatársaik reggel fél nyolctól délután fél ötig állnak a lakosság rendelkezésére a közelgő ünnepnapokon, bármilyen probléma esetén bátran forduljanak hozzájuk kéréseikkel. A sírkert természetesen azt követően is nyitva tart, sötétedés után is fel lehet keresni az elhunyt hozzátartozók sírhelyeit.

Az ügyvezető ezúton is kéri a látogatókat, hogy Mindenszentekkor és halottak napján csak azok közelítsék meg gépkocsival a sírokat, akik időseket szállítanak, vagy valóban mozgáskorlátozottak, mert a várhatóan nagy gyalogosforgalom fokozott balesetveszélyt hordoz magában.

A parcellák rendezésére, a korábban elhanyagolt zöld területek, sírok közötti járdák tisztítására jelentős energiát mozgósított a temető üzemeltetője. A hátrahagyott időszakban kicserélték a korszerűtlen csapokat, a sírkert legmélyebb szakaszán a kerítés cseréjére is sor kerülhetett. A sírkertet felkeresők a közelmúltban tapasztalhatták, hogy egy új parcella nyílt meg, ahol urnás sírhelyek és egy új, körbejárható külsőségeiben, is impozáns urnafal épült fel.

További fejlesztések is szerepelnek a tervekben. Talán a legfontosabb: pályázati forrásból szeretnék korszerűsíteni a ravatalozók bejáratát. Ez elsősorban az előtér tágasabbá tételére vonatkozik, de szóba került új térkő lerakása, illetve a komfortot növelendő, padok elhelyezése is.

Kaluzsa Tamás a visszajelzésekből (a Pécsről érkező látogatók véleményét is figyelembe véve – a szerk.) arra következtet, hogy többségében elégedettek a partnereik az általuk nyújtott szolgáltatással, ami kollégái, valamint a – Városgondnoksággal kötött szerződés alapján a temetőben dolgozó – közhasznú munkások lelkiismeretes munkáján alapszik.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 890 361 megtekintés

Videó: 49 063 976 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7054607

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh