Szeptember 29-én tartotta legutóbbi ülését Komló Város Önkormányzati-testülete. A grémium közel három és fél órás ülésén 22 napirendi pontot tárgyalt.

A testület többek mellett elfogadta a volt Nagy László Gimnázium épületének hasznosításáról szóló határozatot. Ennek értelmében, a tisztán állami tulajdonban lévő Főkefe Kft. 200 fő, elsősorban csökkent munkaképességű dolgozó foglalkoztatását tervezi az épületben.

Fejlesztésre kerülhet sor a temetőben. A fejlesztési terv tartalmazza új parcellák kialakítását koporsó és urna sírhelyek, sírboltok részére, továbbá a ravatalozó épület belső átalakítását. A komlói kórházzal kötött megállapodás értelmében a jövőben minden elhunytat a Köztemető épületében fognak hűteni és szükség szerint a patológiai vizsgálatokat is itt végzik el.

Döntött a testület a 2012-es felsőoktatási ösztöndíjpályázathoz való csatlakozásról, közismerten a Bursa Hungarica-hoz, majd beszámolót ismerhetett meg a Komlói Napok rendezvényeiről. A testület elfogadta a város hulladékgazdálkodási tervét, amely a városban keletkező hulladék veszélyes hulladék kezelését, tárolását szabályozza.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 64 372 768 megtekintés

Videó: 38 597 567 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5898944

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh