"Ne előlük, értük fuss!" - ismét ez lesz a szlogenje az idei nyári jótékonysági futásnak, melyet a Komlói Állatvédő Egyesület szervez.

Szeretettel várnak minden állatbarátot, mozogni és jótékonykodni vágyót a tavalyi sikeres rendezvény után idén is a Komlói Állatvédők. A rendezvényt július 12-én, vasárnap tartják az Eszperantó téren.

15:00-től folyamatos nevezés és futás (maximum. 17:30-ig) a felnőtt női és férfi, illetve gyermek futásra. A legtöbb kört lefutott versenyzőket díjazzák, illetve, minden nevező gyermek befutó érmet kap.

A nevezési díj egységesen 400 Ft, amellyel a Komlói Állatvédő Egyesület munkáját támogatják az indulók.

16:00 Futás magassarkú cipőben!

17:00 Futás a kedvencekkel! (Olyan jelentkezőket várnak, akik szívesen futnak együtt a kutyájukkal.) A kutyákat csak pórázon lehet vinni, a tisztaságra, rendre ügyelni kell, vagyis minden gazdi hozzon magával zacskót.)

18:00 Eredményhirdetés

18:15 Tombolasorsolás

Közben:

- 400 Ft adományért lovaglási lehetőség

- Jótékonysági vásár a licites termékekből

A helyszín: Komló, Eszperantó tér, kutyafuttató. A köröket a Kutyafuttató-Posta-Városháza-Takarékszövetkezet-Sportcsarnok-Kutyafuttató vonalon kell megtenni.

A rendezvény ideje alatt végig örökbe fogadható állatokkal, állat-és természetismereti totóval, tombolával (100 Ft) és csillámtetkóval (300 Ft) várnak mindenkit!

Forrás: Állatvédő Egyesület Komló

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 063 437 megtekintés

Videó: 48 285 432 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919338

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh