Ősszel ünnepli egy éves születésnapját a 40+ zenekar. A komlói együttes rövid idő alatt lett népszerű városunkban.

Komlón virágzik a zenei élet, minden korosztály számára színes a térség zenei kínálata. Számtalan stílus és formáció képviseli magát kis városunkban.

A tavaly novemberben alakult 40+ zenekar tagjai eddig sem voltak ismeretlenek a zenei életben. Mindhárman több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött saját kedvtelésből kezdtek együtt játszani. Ezzel a csapattal úgy érzik, megtalálták az örömzenélést. Ez meg is látszik a fellépéseiken.

A nem egészen egy év alatt több mint harminc bulit játszottak végig szívvel-lélekkel. Zenéltek a Komlói Napokon, a Közösségek Házában, rock kocsmákban, Faló sörözőben… Közvetlen hangnem, széles palettáról merített közkedvelt dallamok, meglepetés zenék, családias hangulatú koncertek jellemzik a bandát.

Legközelebb szeptember 18-án lépnek fel a Zrínyi klubban 21.40-kor. Másnap már a gesztenyési Bányász presszóban csapnak a húrok közé.

Horváth Gábor elmondta, sokáig szeretnének egymásnak és az egyre gyarapodó közönségnek örömet okozni. Természetesen szeretnék megmutatni magukat városunkon kívül is, örömmel vesznek minden meghívást, hiszen a zene és a közönség szeretete segít átvészelni a dolgos hétköznapokat.

Fotók: Rákos Ildikó

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 678 118 megtekintés

Videó: 48 888 533 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7021031

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh