A Közösségek Háza az őszi szünetre napközit szervez elfoglalt szülők csemetéinek. Remélhetőleg még van hely az egész hetes érdekes elfoglaltságokat kínáló programra.

Ne legyenek felügyelet nélkül a kisiskolások a szünet ideje alatt, ezzel a céllal szervezik az őszi minden napos foglalkozásokat a Közösségek Házában.

A tábor 2015. október 26-30-ig, reggel 8.00-tól 14.00 óráig működik.

A 6 és 12 év közötti gyerekeket várják. A foglalkozásokon kreativitást, ügyességet fejlesztő játékok lesznek. Jó idő esetén kirándulás, szabadban végzett játékos tevékenységek mindennaposak lesznek. Utolsó (pénteki napon) táborzáró Halloween Partyt tartanak.

A jelentkezéseket a szülők által kitöltött jelentkezési lapon fogadják el. A kitöltött jelentkezési lapot október 20-ig kellett visszajuttatni a Közösségek Házába Schaff Anikónak. Remélhetőleg nem telt be a létszám és azok akik még igénylik a napközit, jelezhetik szándékukat. A jelentkezési lap letölthető a www.khszinhaz.hu honlapról, vagy személyesen átvehetők az intézmény recepcióján.

A napközi térítési díja 400 Ft/nap/fő.

Befizetés az adott napon, a foglalkozásokat megelőzően lehetséges. A tábort csak az veheti igénybe, aki a befizetésnek eleget tett.

Kérik, hogy a gyermekek ételt és italt hozzanak magukkal, mert étkeztetést nem biztosítanak számukra. Az időjárásnak megfelelő, kényelmes, a játékok során használható öltözék ajánlott.

Forrás: Közösségek Háza Komló

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 863 763 megtekintés

Videó: 49 045 346 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7050947

Jelenleg az oldalon

10
Online

Interreg CE1013 REFREsh