Komló belvárosának munkálatairól, terveiről beszélt nekünk Dr.Makráné Kónya Melinda területi képviselő. Örömmel számolt be róla hogy a belvárosban gördülékenyen folynak a munkálatok, látványos a változás.

Köszönetét fejezte ki a Városgondnokságnak és dolgozóinak. Vidéki látogatók is elámultak a változáson, ami az utóbbi időben tapasztalható a területen.

A képviselő asszony elsőként a Bajcsy-Zsilinszky utca elején az iskolával szemben létesített új, harminc autó számára elegendő parkoló elkészüléséről számolt be. Ez a terület nagymértékben megkönnyíti a kórháznál amúgy szűkös parkolást.

Ugyancsak a Bajcsy-Zsilinszky utcában gond a csapadékvíz elvezetése. Jelenleg egy ideiglenes árok funkcionál egészen a Munkaügyi Központig. Ezt a problémát mindenképpen meg kell oldani.

A bíróság épületéhez sem méltó a parkolója, és a létesítmény környéke. Itt is nagymértékű átalakításra van szükség.

A Kiss János utcában nincs a szennyvízelvezetés megoldva. Az 1,1 milliós pályázatot megnyerték az építéshez. Ezt az égető problémát három éven belül orvosolni kell.

A Rendelőintézetnél megtörtént a térkövezés, új parkolók kialakítása. A Kereskedelmi Bank és környéke, a Bányászati Emlékmű talapzata is felújításra kerül.

Többen kifogásolták, hogy a Tröszt épület előtti buszmegállónál hiányzik az esőbeálló. Sajnos ezt építészeti szempontból nem lehet kivitelezni úgy, hogy 15-20 fő részére védelmet nyújtson az eső ellen. Csupán egy rövid szakaszt, jelképes beállót lehetne megépíteni.

Dr. Makráné fontosnak tartja az utak, főleg Imre telep, Toldi, Jókai utca és a Kiss János utca útburkolatainak felújítását.

A kihelyezett térfigyelő kameráknak visszatartó ereje van, azóta csökkent a vandalizmus a belvárosban.

A képviselő asszony végezetül megköszönte a terület lakóinak a segítséget. Ezentúl is bátran keressék problémáikkal a lakók, a lehető leggyorsabb időn belül keres megoldást a problémákra.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 692 770 megtekintés

Videó: 48 905 354 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7023274

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh