November 29-én van advent első vasárnapja, amikor meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún. Ez a négy hét elmélyülés, ráhangolódás az ünnepekre. A Közösségek Háza idén is gondoskodott róla, hogy minden vasárnap ünnepelve várakozzunk.

A karácsonyi ünnepkör advent első napjával kezdődik, és vízkeresztig (január 6-ig) tart. Advent első vasárnapja egyúttal az egyházi év kezdetét is jelenti. A városház téren ezen a négy vasárnapon 16.00 órakor kezdődnek a programok, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.

A Mindenki Karácsonyfája és a Karácsonyi jászol tövében városunk tehetséges fiataljai szórakoztatnak mindenkit az alkalomhoz illő produkciókkal.

November 29-én, vasárnap 16.00 órakor a Szilvási Általános Iskola 4. osztálya mutatkozik be. A fellépést Király Teréz vezeti. Az iskolások után Kiss Anikó kobzás-énekes gyermekműsora következik.

December 6-án, vasárnap 16.00 órakor a Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola 4. osztályos diákjai adnak elő műsort Illésné Pallos Éva tanító néni segédletével. Ezután a Kodály Iskola Gyermekkórusa énekel Makráné Kónya Melinda vezénylésével.

December 13-án, vasárnak 16.00 órakor a Gagarin Iskola Színjátszó csoportja szórakoztatja az egybegyűlteket. Az előadásra Hidasi Tiborné tanította be a gyerekeket. A Kispöndöly fiúk Betlehemes játékot adnak elő, felkészítő tanáruk: Deáky Péter.

December 20-án, vasárnap szintén 16.00 órakor a Fekete Láng Cigány Hagyományőrző Együttes lép fel Orsós Ferenc vezetésével. Őket követi a Belső Tűz Egyesület Napfény Tanodájának műsora, majd a Komlói Munkáskórus énekel Kunváriné Okos Olga vezénylésével.

Mindenkit szeretettel vár Komló Város Önkormányzata, a Kodály Zoltán Nemzetközi Gyermekkórus Fesztivál Alapítvány és a Közösségek Háza.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 909 330 megtekintés

Videó: 49 077 472 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7056233

Jelenleg az oldalon

11
Online

Interreg CE1013 REFREsh