Március közepén kerül sor a komlói kormányablak átadására. A régi okmányiroda helyén (Komló, Városház tér 3.) immár megújult, korszerű, akadálymentesített környezetben, összesen 10 munkaállomással várják majd az ügyfeleket a Baranya Megyei Kormányhivatal Komlói Járási Hivatalának ügyintézői.

A megújult épületbe 2016. március 10-én és 11-én költözik át a Komlói Járási Hivatal Okmányirodai Osztálya, így ezeken a napokon az ügyfélfogadás szünetel. A költözés utáni első munkanaptól, 2016. március 16-ától azonban már a magas színvonalú, hatékony és gyors ügyfélkiszolgálást lehetővé tevő megújult ügyféltérben fogadják az ügyfeleket a Kormányablak munkatársai.

Az állampolgárok a Kormányablakokban jelenleg több, mint 600 féle ügykört intézhetnek, illetve kezdeményezhetnek, és ezen ügyek száma folyamatosan bővül, az idei év végére akár 1000 fölé is emelkedhet. A kormányablakokban intézhető ügyekről, valamint a Kormányablakok ügyfélfogadási rendjéről bővebb információk találhatók a Kormányhivatal www.bamkh.hu címen elérhető honlapján.