Évek óta hagyománya van városunkban a kedvezményes virágvásárnak. 2016-ban is meghirdették a szervezők a Virágos Komló városszépítő mozgalmat. Mi sem mutatja jobban az akció népszerűségét, minthogy idén a két alkalom helyett már háromszor kínálják az üde egynyári virágpalántákat a szervezők a rendőrség épülete mögött.

A Honismereti és Városszépítő Egyesület, a Nyugdíjas Egyesület, a Magyar Vöröskereszt Komlói Szervezete és a Komló Városért Alapítvány támogatja ezt a nemes kezdeményezést. Idén sikerült Komló Főkertészét, Feuerstahler Teréziát megnyerni a kezdeményezés védnökének. Bárki kedvére válogathat a mérsékelt árakon kínált színes virágokból.

A Virágos Komlóért mozgalom célja, hogy városunk rendezett képet mutasson, lakói magukénak érezzék szűkebb és tágabb környezetüket. Mennyivel hangulatosabb, élhetőbb egy virágos város!

A szervezők a közterületek, iskolák, intézményi – vállalkozói - szolgáltatói területek, magánporták virágosítását szorgalmazzák, segítik. A három szervezet egész évben figyelemmel kíséri a virágosítást. Év végén a 2016. évet értékelve köszönetet mondanak a lelkes és önzetlen városszépítő munkáért, a legjobbak elismerésben részesülnek.

Az idei tavaszon április 16-án, április 30-án és május 21-én, szombatonként délelőtt lehet vásárolni a kedvezményes áru virágokból a vásárcsarnok melletti rendőrségi parkolóban.

Forrás: Honismereti és Városszépítő Egyesület

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 803 958 megtekintés

Videó: 47 966 783 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887443

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh