Kárászon 2015. novemberében indult útjára az Új nap – coaching szemlélettel című előadássorozat, a helyi közösségfejlesztési terv részeként , de nem csak helyieknek!

Az előadások havonta kerülnek megrendezésre mindig más témában (pl. önelfogadás, átkeretezés, pletyka) 90 percben, kötetlen hangulatban, esetenként játékkal/feladattal fűszerezve (önkéntes alapon).

A legközelebbi előadás pénteken, május 13-án lesz a Faluházban Kárászon. Nyisztor Melinda life-coach, vagyis életvezetési tanácsadó 17.15-kor szeretettel vár minden érdeklődőt. Az előadás sorozat ingyenes.

A coaching – fejlesztő, segítő, támogató módszer, beszélgetési folyamat, mellyel segítünk az ügyfélnek abban, hogy tudatosabban éljen.

A coaching segít, ha pl.: - konfliktusunk van valakivel, valamiben nem tudunk dönteni, nem találjuk a kiutat, egy szokáson/viselkedésen változtatnánk, önmagunkat fejlesztenénk.

A téma: Hogyan hat az életünkre mindaz, amit igaznak hiszünk? Minden igazság csak addig létezik, amíg valaki meg nem cáfolja. Az emberek általában nem szeretik megkérdőjelezni magukat, dolgaikat, szokásaikat. Ezért nincs változás. Mert ha lenne én-kérdés, lenne válasz is és jönne a megoldás.

Forrás: Nyisztor Melinda

Interreg CE1013 REFREsh

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4624389

Jelenleg az oldalon

4
Online