Aki munkaképes az munkából szerezzen pénzt! – ez a kormány álláspontja munka-és segélyügyben, fogalmazta meg országgyűlési képviselőnk, Polics József.

A statisztikai adatok alapján jelenleg 3.600.000 ember tart 6.400.000 embert, mely arány tarthatatlan, nem maradhat így - magyarázta Polics úr. Ezért gondolják úgy a fideszes honatyák, hogy a nyugdíjban lévő, de még dolgozni bíró rendvédelmi foglalkozásúakat visszahívják a munka világába.

Azzal mindenki tisztában van, hogy a rendvédelmi területeken szükség van további emberekre - magyarázza a politikus. A visszahívott személyeknek meglesz a fizetésük, hiszen a nyugdíjuk általában magasabb mint egy átlagpolgáré, így természetesen a fizetésükkel nem lesz gond. Erejükre, tudásukra és képességeikre igenis szükség van, ezt ki kell használni. Tekintve, hogy az idő előtt nyugdíjba vonult rendőrök, tűzoltók, katonák nagy része a nyugdíj mellett dolgozik valamilyen másodállásban. A fidesz választási programjában egyébként is szerepel 1.000.000 munkahely megteremtése 10 éven belül. Ezenkívül pedig azt is mindenki jól tudja, hogy bizony sok olyan ember van, aki minden jogosultság nélkül részesül egészségügyi juttatásban (mondhatni megvásárolta azt). Ez szintén nem elfogadott, ezért kellenek a felülvizsgálatok, mely szintén egy spórolási lehetőség az államnak.

Ne kapjon az pénzt, aki nem érdemli meg. A pénz mögött legyen munka. A kormány nem fog meghátrálni, ezt a programot véghez visszük, hogy a ténylegesen nehéz helyzetben lévőket támogatni tudjuk-fejezte be mondandóját a képviselő.

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4324266

Jelenleg az oldalon

19
Online