Ma reggelre vandálok újra letörték a bányász szobor lámpáját. A Komlói Nyugdíjas Bányász Szakszervezet felháborodását és aggodalmának adott hangot szerkesztőségünkben, mivel maguk se tudják, hogy kiben keressék a bűnöst, amikor ilyen rosszindulatú cselekedettel néznek szembe.

Mondhatnák, hogy a szülők (ha gyerek tette), mondhatnák, hogy átvitt értelemben az ország katasztrofális anyagi helyzete, mondhatnánk, hogy a rendőreinknél szinte biztos, hogy hiába keresik a tettest… Igazán arra az erkölcstelen valakire, vagy valakikre haragszanak akik a közösség érdekében tevékenykedő ember munkáját semmibe veszik.

A Nyugdíjas Bányász Szakszervezet tagjai azt ígérték, hogy természetesen megint saját pénzükön újra visszaállítják, megerősítik a bányászlámpát, hogy a komlói múltat elevenítő köztéri szobor megint régi szépségében álljon a helyén.

Amennyiben valaki közelebbit tud a tettesről és azt -akár egy telefonhívással is - jelezné szerkesztőségünkbe… azt megköszönnék az illetékesek (tel.:483-018).

Interreg CE1013 REFREsh

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4828773

Jelenleg az oldalon

13
Online