A Kárászi Borbarát Egyesület szeretettel vár minden borkedvelőt a hétvégi községi búcsú keretein belül tartandó borszentelésre.

Ahogy a helyiek nevezik, egy újabb Kárász-hétvégi programra invitál a falu lakossága és a Kárászi Borbarát Egyesület. Nemcsak falubelieket, de bárkit örömmel látnak a november 19-én, szombaton 15.00 órakor kezdődő borszentelésen a Márton-keresztnél. A borszentelést természetesen borkóstolás követi a Tóth-pincében.

Kárászon a nem túl nagy lélekszám ellenére igazán pezseg a közélet. A Faluházban heti rendszerességgel folynak különböző programok. Nemrég zsibvásárt rendeztek a lakosságnak, megunt holmikat lehetett vásárolni vagy akár cserélni is. Október közepén tartotta a közösség Márton-napi bormustráját, a rendezvény és a bor is remek hangulatban folyt.

Nyisztor Melinda lelki mentor rendszeresen tart előadásokat, de változatos témákban rajz- alkotói – és fotópályázatokon is részt vesznek ovisok és nagyobbak egyaránt.

November végére is tartogat izgalmas kikapcsolódást nyújtó programot Kárász. Szeretettel várnak minden érdeklődőt egy igazi utazó élménybeszámolójára a Kárászi Faluházba. Az előadást tartja: Ignátkó Imre, aki megjárta El Caminót. Ignátkó Imrétől november 29-én kérdezhetnek. Az esemény 17.30-18.30-ig tart.

Kárász olyan közösségformáló erővel éli és alakítja mindennapjait és ünnepeit, hogy az példaértékű a mai, hagyományokat és közösségi életet felejtő világunkban.

Forrás, fotók: I love Kárász

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 912 282 megtekintés

Videó: 49 078 713 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7056515

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh