Az új évszak új tervekkel, elhatározásokkal indul. Ha változtatni szeretnénk életmódunkon, most segítséget kaphatunk hozzá. Lénárt Gitta - a nyersevő vegán életmód hazai legismertebb képviselője - jóvoltából szeretettel vár mindenkit a Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház egy igazi feltöltődést ígérő hétvégére.

Az első márciusi hétvége az egészséges ételek jegyében telik el, mindenki kipróbálhatja, megtapasztalhatja hogy milyen a tiszta növényi nyers étrend, és azok hogyan készülnek. A finomabbnál finomabb ételeken kívül a feltöltődést hangmasszázs, jóga és hastánc is segíti, amiről Holló Eszter minősített jógaoktató gondoskodik.

Mivel a tavasz a megújulás időszaka, így a legjobb alkalom szervezetünk méregtelenítésére, új tapasztalatok, élmények szerzésére. Mindez a Mecsek oldalában, támogató környezetben és társaságban, Pécstől alig 6 km-re, a Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóházban.

A részletes programot elküldik minden érdeklődőnek. Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . A program ára 29.900,- Ft/fő, ami tartalmazza a két éjszaka szállást, a teljes ellátást (napi 3x nyers étkezés), az elméleti és gyakorlati oktatást és a programokon való részvételt.