A pécsi Planetáriumban a csillagok és bolygók világával ismerkedhetnek az ottalvós programon a pizsamás felfedezők. A Da Vinci PIZSAMAPARTI olyan egyedülálló program, amelyen a 7-13 éves gyermekek élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal.

A résztvevők látványos planetáriumi bemutatón vehetnek részt, derült idő esetén távcsővel az igazi éjszakai égbolt is megfigyelhető lesz. Az éjszaka során egyszerű csillagászati eszközöket is készíthetnek, és izgalmas zseblámpás felfedező túrán kaphatnak magyarázatot az univerzum titkaira.
Az éjszakai programban a Da Vinci Learning csatorna díjnyertes oktató műsorainak segítségével interaktív élményóra keretében is bővítik csillagászati ismereteiket.

VIDEÓÖSSZEFOGLALÓ:
 
 pizsamaparti

A rendezvény programelemei: ismerkedési játék, exkluzív planetáriumi program, éjszakai túra, Da Vinci Learning élményóra a Tudós palánták sorozat alapján, csendesedés, mese, alvás, vacsora, reggeli.

JELENTKEZÉS:

A pizsamaparti előzetes jelentkezéshez kötött, jelentkezni privát üzenetben vagy a pizsamaparti@mertmarketing.hu címen lehet.
Szükséges információk a jelentkezéshez: részvevő neve és életkora, szülő/gondviselő neve, elérhetőségei (e.mail cím + telefonszám, számlázási cím).

IDŐPONTOK:

A rendezvény időpontja: április 1.
Érkezés és regisztráció: 19:00-19:30
Hazaindulás másnap 8:30-9:00
 
Forrás: Zsolnay negyed