Az új évvel megkezdődött az idei kolbásztöltő fesztivál szervezésének hajrája, ugyanis január 2-15-ig lehet jelezni a csapatok részvételi szándékát. Szarka Elemér - háta mögött hét kolbásztöltő rendezvénnyel - a jól bevált koreográfia mellett újításokról is beszámolt.

Komló számos rendezvénnyel gazdagodott az elmúlt években, közülük is a legnépszerűbb a kolbásztöltő fesztivál. Városunk apraja-nagyja szívesen vesz részt az eseményen, a Sportcsarnok zsúfolásig megtelik beszélgető, táncoló, barátkozó emberekkel. Persze a mulatsághoz egy kis munka is dukál, de itt talán nem is ez a lényeg.

Két hétig lehet még jelentkezni kolbászt tölteni, de nem árt sietni a nevezéssel, mert csak 110 csapatot tudnak a szervezők elhelyezni. Az elmúlt években is több baráti társaság lemaradt a fesztiválról helyhiány miatt. Jelentkezni a Városi Könyvtár 72/481-071/2 mellékén, vagy írásban a komloikolbasztoltofesztival@gmail.com e-mail címen lehet.

Új színfolt a fesztiválon a Komló-sarok, itt lehet megtekinteni és megvásárolni a helyi termékeket, úgymint sör, tészta, fánk és szappan. A látvány disznóvágás után a Busók csapata is a rendezvény vendége lesz. A maskarások városi felvonulással és tánccal színesítik a fesztivált.

Mindenkit szeretettel vár a két rendező: Komló Város Önkormányzata és a Honismereti és Városszépítő Egyesület.

Kapcsolódó riportunk: Februárban 8. alkalommal lesz kolbásztöltő fesztivál

Interreg CE1013 REFREsh

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4608514

Jelenleg az oldalon

4
Online