Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a kolbásztöltő fesztivál, melyet városunkban senkinek nem kell bemutatni. A szervezők idén is teljes gőzzel készítik elő az eseményt. Az elmúlt évekhez hasonlóan jövő februárban is fergeteges hangulatra, teltházra, remek talpalávalóra és jóízű beszélgetésekre lehet számítani.

Szarka Elemér és Musitz Béla év elején sem fog unatkozni. Várják a jelentkezőket a fesztiválra, de csak a 110 csapat erejéig. Tavaly már kicsinek bizonyult a Sportközpont, sajnos voltak akik helyhiány miatt nem tudtak a jeles eseményen részt venni. A csapatok január 10-ig nevezhetnek a mulatságra, nevezési díj 20.000 Ft. A VII. Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztivál fővédnöke Dr. Hoppál Péter, államtitkár, országgyűlési képviselő, védnöke Polics József polgármester. A hangulatról a csapatok gondoskodnak, de Nádas György humorista is besegít.

Február 4-én 8.00 órakor látvány disznóvágás nyitja a napot az Eszperantó téren. Közben a csapatok elfoglalják asztalaikat a Sportközpontban. Az ünnepélyes megnyitó 10.00 órakor veszi kezdetét. Délre kell elkészülnie a finom falatoknak, melyeket a zsűri 17.30-kor értékel. A jó hangulatról várhatóan 21.30-ig a Perfect slágerzenekar és a B-Wersyo Band Együttes gondoskodik.

Szeretettel várják az érdeklődőket a szervezők: Komló Város Önkormányzat és a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület.

Komló Kolbásztöltő Fesztivál 2017

 

 

Interreg CE1013 REFREsh

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4701509

Jelenleg az oldalon

35
Online