Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a kolbásztöltő fesztivál, melyet városunkban senkinek nem kell bemutatni. A szervezők idén is teljes gőzzel készítik elő az eseményt. Az elmúlt évekhez hasonlóan jövő februárban is fergeteges hangulatra, teltházra, remek talpalávalóra és jóízű beszélgetésekre lehet számítani.

Szarka Elemér és Musitz Béla év elején sem fog unatkozni. Várják a jelentkezőket a fesztiválra, de csak a 110 csapat erejéig. Tavaly már kicsinek bizonyult a Sportközpont, sajnos voltak akik helyhiány miatt nem tudtak a jeles eseményen részt venni. A csapatok január 10-ig nevezhetnek a mulatságra, nevezési díj 20.000 Ft. A VII. Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztivál fővédnöke Dr. Hoppál Péter, államtitkár, országgyűlési képviselő, védnöke Polics József polgármester. A hangulatról a csapatok gondoskodnak, de Nádas György humorista is besegít.

Február 4-én 8.00 órakor látvány disznóvágás nyitja a napot az Eszperantó téren. Közben a csapatok elfoglalják asztalaikat a Sportközpontban. Az ünnepélyes megnyitó 10.00 órakor veszi kezdetét. Délre kell elkészülnie a finom falatoknak, melyeket a zsűri 17.30-kor értékel. A jó hangulatról várhatóan 21.30-ig a Perfect slágerzenekar és a B-Wersyo Band Együttes gondoskodik.

Szeretettel várják az érdeklődőket a szervezők: Komló Város Önkormányzat és a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület.

Komló Kolbásztöltő Fesztivál 2017

 

 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 804 180 megtekintés

Videó: 47 966 859 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887448

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh