A pécsváradi PannonPharma Kft. jelentkezett idén elsőként városunk hagyománnyá vált téli fesztiváljára. A gyógyszergyártó cég egyébként elsőbálozóként vesz részt az eseményen, de számtalan formáció a kezdetektől jelen van a kolbász- illetve pálinkatöltögető mulatságon.

Január 15-ig lehet nevezni a IX. Komlói Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztiválra. Jó lesz sietni, ugyanis a 110 hely betöltése után a többiek hoppon maradnak. A kolbászokat 2019. február 9-én töltögetik a csapatok a Sportközpontban. Szarka Elemér szervező szerint idén is nagy az érdeklődés az esemény iránt.

A szervezők több csapatot nem tudnak fogadni, ugyanis a tánctér és a színpad is fontos része az eseménynek. Idén is lesz büfé, kolbászsütés, bor, pálinka. Ebben az évben már a hangosítást is komlói cég végzi. A hangulatról ismét két remek slágerzenekar, a Perfect és a B-Versio gondoskodik. A tombolasorsolás most sem marad el.

A Pikler József nevével fémjelzett zsűri 2019-ben is számtalan díjat oszt ki. Az elkészített finomságok íze mellett a körítést, a szervírozást is figyelembe veszik. A jeles eseményen minden csapatról Rákos Ildikó készít tablóképet. A fotók átvehetők a fotográfus üzletében, illetve vidékieknek a szervezők elpostázzák azt.

Az esemény fővédnöke Dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselő, védnöke Polics József, városunk polgármestere. A fesztivál díszvendége Gergely Róbert színművész lesz.

Akár csapatban indulunk, vagy csak ellátogatunk a Sportközpontba, az ínyenc falatok, itókák, nevetés, tánc, találkozások, jóízű beszélgetések garantáltak.

 

 

 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 809 811 megtekintés

Videó: 47 974 171 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6888032

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh