Három egyéni versenyen Trecskó II. osztályú aranyával és Fülöp soproni bronzával hangoltak a komló szektorlabdások az őszi bajnokikra.
 
Nem lehet figyelmen kívül hagyni, különböző okok miatt versenyzőink kevesebben és kevesebbet is járnak egyéni versenyekre, mint ahogy az a korábbi években megszokott volt. A jó bajnoki és egyéni eredmények alapja a minél több éles versenyen való megméretés, ezek hiányát most edzésekkel igyekszünk pótolni. Röviden a 2019-es nyári szereplésekről.

Tesi Kupa

Trecskó János egyedül képviselte a DÖKE Komlót a budapesti versenyen. A 41 fős mezőny svájci rendszerben döntötte el a végső sorrendet. János a legjobbakkal szemben is jól helyt állt, 6. helye a II. osztályúak között a legjobb volt, így újabb aranyérmet tehetett a vitrinbe. Bár nincs vonatkozó statisztika, de így is páratlan sorozatot produkált e versenyig Trecskó János, 9 egyéni viadalon szerzett 8 érme (5 arany, 3 ezüst) több, mint kiemelkedő eredmény!

Fesztivál Kupa

A hagyományos szegedi szektorlabda egyéni versenyen is Trecsi volt a komlói „kiküldött”, nem titkoltan azzal a céllal, hogy fentebb említett szuper sorozatát folytassa. A kétnapos erőpróba szombati napján minden jel arra utal, hogy újabb serleg kerül a tarsolyba. János a csoportokból a 16 közé jutott, onnan pedig a főverseny 8-as döntőjébe. Azonban váratlanul hosszabb rövidzárlat következett vasárnap. A nyeretlenül megvívott 8-as döntő felemésztette az energiákat, így a II. osztályú 4-es döntőre nem sikerült visszaszerezni a korábbi remek formát, így serleg nélkül maradt most eddigi ügyeletes éremfelelősünk. Ettől függetlenül ez egy kiváló sorozat volt, és nagyon szép eredmény a 8-as döntőbe bejutni.

Sopron Kupa   

A nem túl régi kezdetek óta létező soproni gombtalálkozó presztízsének emelkedését igazolja, hogy egyre többen neveznek ide. Ma már az 50 fős létszám megsüvegelendő, különösen úgy, hogy csak Szombathely tekinthető közelinek a hűség városához „gombozós” települések közül. Komlóról most Fülöp Elemér és Gyozsán Zoltán kelt útra. Elemérnek a várakozásoknak megfelelve, veretlenül jutott a másnapi döntőbe. Ott viszont beragadt a rajtnál, 4 forduló után még nem volt győzelem a neve mellett, ezután formáját megtalálva a mezőny után eredt, és nagy küzdelemben meg sem állt a 3. helyig – bravúr volt ez így a javából. Gyozsán próbálja inkább elfelejteni ezt a versenyt, annyira gyengén szerepelt, rengeteg ranglista pontot veszítve ezzel.

Őszi folytatás az NB I-ben és az NB II-ben is

A hosszú nyári szünet után folytatónak a bajnoki küzdelmek. Szeptember 14-én Szegeden az NB I-ben I. csapatunk igyekszik visszaküzdeni magát a dobogóra. Egy héttel később a II. csapatunk minimális célja Budapesten az NB II-es tagság megőrzése. További fontos hír még, hogy az NB I. zárófordulójára Komlón a tervezettnél 1 héttel korábban, október 5-én kerül sor.                              

Forrás: Gyozsán Zoltán szakosztályvezető  

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 076 579 megtekintés

Videó: 48 305 248 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6921307

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh