Alkotás, élmények, a test és lélek harmóniája – így lehet összefoglalni a Janus Pannonius Múzeum Jóga és művészet című napközis táborának tartalmát.

A július 5. és 9. között (naponta 8 és 16 óra között) megrendezendő programon a délelőtti jógaórákon Apró Kata, a Chandra jógastúdió oktatója és vezetője segíti a testi felfrissülést, majd kézműves foglalkozások következnek. Délután a JPM gyűjteményeiben található műalkotásokkal kényeztetik a gyermekek lelkét, s a kirándulásokon a természetművészettel megismerkedve közös alkotásokat hoznak létre.

A Janus Pannonius Múzeum 2021-es nyári táborába 8–14 éves gyermekeket várnak. Az esemény körültekintő biztonsági intézkedések mellett, a vonatkozó szabályok betartásával, állandó fertőtlenítéssel, valamint oltással rendelkező táborvezetők vezetésével, sok szabadtéri programmal valósul meg.

Ha a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé a táborok megvalósítását, akkor a szervezők a részvételi díjat visszatérítik. A táborban legfeljebb 15 fő vehet részt, a részvételi díj 22.000 Ft/fő (testvéreknek 20.000 Ft/fő).

Jelentkezési határidő: 2021. június 25. További információ Vadvári Katalintól kérhető (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (30) 298 2771)

Forrás: Janus Pannonius Múzeum

Forrás: Chandra jógastúdió