A meccs előtt a csapat szervezőjével beszélgettem, aki elmesélte, hogy 2005-ben alakultak, és támogatók híján, önköltségen edzenek, és játszanak. Mács Péter elmondta, hogy szerdánként van edzésük, s általában vasárnap játszanak. 2005 óta egyszer. 5, 4, kétszer 3.-ak lettek, és egyszer másodikak – rosszabb gólkülönbségük miatt épp az elmúlt idényben.

Legidősebb játékosuk Stier József, aki 1943-ban született (69 éves), aki Lantos Mihály edzőnél még játékos volt, s 12 alkalommal szerepelt az NB1-ben. Majd szakosztály vezető is volt a KBSK-nál. És még ma is fitten tartja magát, ugyan csak csereként lépett pályára, de a szünetben lenyomott néhány fekvőtámaszt. A játékosok közt mind e mellett igazi barátság van. Vannak olyanok, akik már serdülőként együtt kezdték és a mai napig együtt futballoznak, csak néhány év katonai szolgálat választotta el őket.

Nézzük a mérkőzést, ami harminc fokos hőségben zajlott.

Összeállítások:

KBSK: Bien-Musitz, Hammer, Mács P, Klonfár, Vízhányó, Róth, Galambos, Sümegi, Vörös, Szabó, Cserék: Tigyi, Stier, Kulcsár, Szoboszlai, Molnár, Putzer Mács T. Játékosedző: Bien József.

Harkány: Horváth B-, Körmendi, Pintér, Prekpaljas, Nagy, Polgár, Paczier, Korpa, Dragicsevics Z, Dragicsevics L, Szabó.

Játékvezető: Takács Gábor, asszisztens: Kovács Ádám

A mérkőzés, mely a rájátszásban a harmadik helyért folyó küzdelem oda vágója egy perces gyász szünettel kezdődött Dunai Péter emlékére.

Az első félóra abszolút komlói fölénnyel zajlott 3:0-ra vezettek a fehér mezesek Vörös 2 illetve Galambos találataival. Majd a félidő hajrájában Paczier szépít, ezzel 3:1 a félidő. A szünetben jöhetett a frissítés, és néhány csere, majd útjára indult ismét a labda. Tetszetős támadásokat vezettek az öreg ifjak, de az ivó szünetig nem esett gól. Majd a rövid szünet után Dragicsevics L talált a komlói kapuba. Ekkor igyekezni kezdett a vendéglátó, s tartotta is magát, azonban a 90percben Dragicsevics Z egyenlített.

A mérkőzést a sokpasszos játék jellemezte, melyből a fiatalok sokat tanulhatnának…

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 073 644 megtekintés

Videó: 48 302 187 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920949

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh