Színes programmal várták a focizni vágyókat Schuszter Rolandék.

2 évvel ezelőtt Gyozsán Zoltán már szervezett egy focitábort a gyerekeknek - erről be is számoltam az oldalon annak idején -,s egy év kihagyás után idén újra megtette. Annyira jól sikerült at első turnus (azon 22-en vettek részt), hogy már a második tábort tartják a héten. Schuszter Roland és Kovács József reggeltől délutánig leköti a srácokat - most 16 fő a létszám -, s kicsit én is részese lehettem a programnak, hisz tréfás vetélkedőket tartottam az ebéd utáni pihenő időben. A mostani tábor külön érdekessége, hogy nem csak kis focipalánták jelentkeztek, hanem olyan fiúk is, akik eddig nem fociztak. Az pedig kuriózumnak számít, hogy a komlói táborlakók mellett Németországból, Pécsváradról és Pécsről is járnak le nap mint nap a KBSK-ra a résztvevők.

A heti programban délelőtt focizás, különböző labdarúgással kapcsolatos filmek nézése szerepel, ebéd után a tréfás vetélkedők ( ma például lisztfújó verseny), időjárástól függően terem vagy szabadtéri sportok szerepelnek. Voltak már pinpongozni a srácok, de holnap például tekézni fognak. Sajnos, a szeszélyes idő nem engedte a strandolást, de szerintem a sok más elfoglaltság kárpótolta az igen belelkesült és állandóan mozogni akaró fiatalokat.

Ahogy kedden és ma beszélgettem velük, elmondták, hogy nagyon jól érzik magukat és simán bevállalnának még egy hetet. Többen már az első turnusban is itt voltak, s jönnének egy harmadikra is - na, az már nem lesz. Különösen tetszik, hogy a nagyobbak gyámolítják a kicsiket, mindig van, aki segít öltözni, összepakolni, de akár cipőt kötni is.

Összességében biztosra veszem, ha lesz propagandája a dolognak, s meglesz rá az anyagi fedezet, akkor jövőre velük ugyanitt!

Forrás: csakakomlo.eoldal.hu

Interreg CE1013 REFREsh

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4616775

Jelenleg az oldalon

12
Online