A második félidőben gólokra váltotta előnyét a Bányász, s megérdemelten nyert Kökönyösben 3:0 arányban.

Nem volt könnyű dolga Horváth Lajos edzőnek, hisz szinte teljesen új csapatot kellett építenie a szezon kezdetére (8 játékos távozott, és 8 érkezett, s az átigazolási időszak csak 31.-én éjfélkor zárul, s információink szerint még várható néhány igazolás. A vendég Balaton partiak tavasszal, három ponttal gazdagabban távoztak Kökönyösből. Az első csapatuk Győrt fogadja az NBI negyedik fordulójában, ezért Kökönyösben nem lépett pályára egyetlen visszajátszó sem.

A hazai együttesben még nem léphet pályára Herak, Savicic, Puskar, és Kozma sem léphet még pályára.

Az idei bajnokság érdekessége, hogy az NBIII első helyezett osztályozót játszik az NBII 6-7-8-ik helyezett valamelyikével a feljutásért, a második helyezett bent marad az NBIII-ban! Az NBIII 3-4-5-ik helyezettje szintén osztályozót játszik a megyei bajnokokkal a bent maradásért! A 6-14 helyezettek a megyei bajnokságokban folytatják jövőre!

A rangsorba nem számítanak bele az NBI-es tartalékcsapatok, tehát például ha a Komló 6. helyen végez, de a Siófok megelőzi őt a táblázaton, akkor a rangsorban a Komló az 5. legjobb csapatnak számít és osztályozót játszhat!

Éreth Attila sporttárs sípszavára indította útjára a labdát, melyet a Bányász birtokolt. Czonev fejese az első percben kis híján gól lett, majd Takács az első negyedóra végén eresztett el egy lövést. Majd néhány perccel később Horváth Bence a vendégek támadója lépett ki, azonban Herbert kapus ziccerben hárított. S ahogy az idő telt úgy birtokolta egyre többet a labdát a hazai csapat. A 35. percben Kalmár B szabadrúgását Kis kapus szögletre paskolja. Az első félidőben mindössze egyetlen helyzete akadt a vendég Balaton partiaknak.

Akik a második félidő elejét azok lemaradtak Kalmár B fejes góljáról, aki a 47.-ik percben megszerezte a vezetést Bárkányi beadása után. Ezután kezdett felélénkülni a Siófok, azonban továbbra sem tudták feltörni a komlói védelmet. Czonev jobb oldali beadása után Iván fejjel megszerzi a komlóiak második találatát. Az utolsó negyedórában sem unatkozott a mintegy 200 néző a Bányász Stadionban ugyanis a 77. percben Horváth Bence ordító helyzetben hibázott, Herbert kapus magához ölelte a labdát. A hajrához közeledve Kalmár B jut labdához a 16-oson belül, faultolják, de a bíró továbbot int. Majd a hajrában, egész pontosan a 93. percben Kovács P rázta le védőjét, s rúgta a labdát a jobb alsó sarokba, s ezzel kialakított a 3:0-s végeredményt. Jó mérkőzést játszott tehát az új arcát mutató Bányász.

Horváth Lajos a Komlói BSK vezetőedzője így vélekedett a meccs lefújását követően: Hát egy kissé feszültek voltak a játékosaink. Elég nehezen sikerült az első gólt megszerezni, utána folyamatosan megnyugodott a csapat. Az gondolom, hogy egyértelműen nyert, de még egyenlőre nagyon sok hiba van a játékban. De azon dolgozunk, hogy ezt kijavítsuk.

László András a BFC Siófok II vezetőedzője így vélekedett a meccs lefújását követően: Teljesen megérdemelten nyert a Komló, hisz mind mezőnyben, mind a gólhelyzeteit jobban használta ki, így nem marad más mint gratulálni a győztes csapatnak!

Jegyzőkönyv:

Komlói BSK – BFC Siófok II 3:0 (0:0)

Komló, 200 néző, Játékvezető: Éreth Attila, Asszisztensek: Szabó Péter, Tamás Lajos

KBSK: Herbert – Takács M., Halasi, Kalmár G., Kovács Z. – Keresztes (Horony 81.p), Bárkányi, Kovács P. - Iván D (Kis Varga 75.p), Kalmár B. – Czonev (Piti 73.p.)

Edző: Horváth Lajos

Siófok II: Kis- Bene, Gécs, Tulok (Borbély 66.p.), Lengyel- Versegi (Klujber 53.p), Pécseli, Mester, Horváth- Balogh (Nyitrai 46.p.), Gál.

Edző: László András

Gólszerzők: Kalmár B ( 47.p, Iván 64.p, Kovács P 93.p)

Sárga-lap: Keresztes 43.p, Bárkányi 57.p, Herbert 83.p, illetve: Gécs a 37. p.

A mérkőzés legjobbja Iván Dániel

További eredmények:

Híd SC – Bölcskei SE 1:2

Nagyatádi FC – PMFC Matias II 1:3

Balatonlelle SE – Dunaújváros PASE 0:3

Tolnai VFC – Tolle UFC Szekszárd 1:3

Dombóvári FC Rutin – Nagybajomi AC 1:2

Szentlőrinci SE – Bonyhád VLC vasárnap 1:1

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 858 878 megtekintés

Videó: 49 041 942 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7049926

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh