A legutóbbi fordulóban Szekszárdra látogatott a KBSK, s mint azt már írtuk 2:1 arányú vereséget szenvedett. Míg az ősi rivális Pécs a Dombóvárt látta vendégül, s 2:2-es döntetlent ért el. Így mindkét együttes megkettőzött erővel készült a mecseki derbire.

A mérkőzésre ismét szép számmal látogattak ki a szurkolók. S öröm volt hallani, hogy a C.U. 03 ismét dalra fakadt, és kilencven percen keresztül buzdította kedvencét a Komlói BSK-t. A mérkőzés első húsz percében a Mecsekaljai alakulat volt enyhe mezőny fölényben, de veszélyesebb helyzetet nem tudtak ki alakítani. Majd kezdett magára találni a Komló, s Czonev szép mozdulattal tartotta meg a labdát a tizenhatoson belül, azonban a lövés elkerülte a kaput. A félidő hajrájában jó harminc-harmincöt méterre a kaputól jutott szabadrúgáshoz a kék-fehér gárda, Puskar állt a labda mögé, szabadrúgása Molnárról kipattant, s Czonev későn eszmélt. Majd következett a szünet és a tombolasorsolás, melynek a 10 főt számláló pécsi ultrák örülhettek a legjobban. Közben a komlói B-közép tagjai visszatértek a második félidő kezdő sípszavára.

a második játékrészt a Bárkányiék kezdték aktívabban s egy jobb oldali szöglet után Kalmár Bence fejjel megszerezte a vezető komlói gólt. A gól után még aktívabb lett a vendéglátók játéka, azonban James 63. percben és 65. percben is szabálytalankodott s jutalma egy piros kártya lett, majd ezek után érdekes módon a vendég pécsieknek adódott több lehetőségük a gólszerzésre. Azonban ezúttal megúszta a Bányász kapott gól nélkül. Megérdemelten tartotta tehát itthon a három pontot Horváth Lajos csapata.

Jegyzőkönyv:

KBSK – PMFC Matias II 1:0 (0:0)

Komló, Bányász Stadion 300 néző Játékvezető: Szommer , Aszisztensek

KBSK: Herbert - Takács, Puskar, Savicic, Kovács Z. - Kis-Varga (Kalmár G. a szünetben), Keresztes, Bárkányi, Kalmár B., Iván (kozma 78.p.) - Czonev (Kovács P. 86.p.)

Edző: Horváth Lajos

PMFC Matias II: Molnár- Erőss, Károly (Kovács 84.p.), Lantos, Hazenauer, Zelenányszki, James Kis (Erdős 64.p.), Turi (Nagy 54.p.), Hrelja, Horváth

Edző: Fekete Tivadar

Gólszerző: Kalmár B 58.p.

Sárgalap: James 63.p.

Kiállítva: James 65. P.

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 723 002 megtekintés

Videó: 48 933 345 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7028520

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh