Papp László tanítványai a Balatonfüred II otthonában vendégeskedtek péntek délután. Kilvingerék egészen a 45. percig nem tudtak magabiztos vezetést szerezni, ekkor azonban az utolsó erőtartalékokat is előhúzták Mészárosék, s végül simán 31:27 arányban nyertek a mérkőzésre kilátogató mintegy 150 néző előtt.

A KBSK Tom –Trans összeállítása: Selymes - GYŐRI 4, KILVINGER 7, NAGY Z. 4, Péter Szabó 6/5, GÁSZ 5, Szomor 2 Csere: MÉSZÁROS (k), Liptai, Wéber 3 Edző: Papp László

Kollai Tamás együttese is sikerrel járt ugyanezen a napon 31:29 arányú sikert könyvelhetett el. Az ifjúsági csapat legjobb góllövői: Hidasi10, Dénes 6, Pandurics A 5, Hoffman 4.

Horváth Lajos labdarúgói itthon tartották a három pontot. Küzdelmes mérkőzésen 2:1-es győzelmet arattak Herberték. Füleki révén a harmincadik percben megszerezte ugyan a vezetést a vendég Nagybaracska, de Piti hat perccel később megszerezte az egyenlítő gól. Majd Puskar a hetvenötödik percben egy kipattanó labdát értékesített 27 méterről. Ezzel a győzelemmel megőrizte a negyedik helyét a bajnokságban, s továbbra is szorosan üldözi a dobogósokat (1. Szekszárd 19pont, 2. Dunaújváros 16pont, 3. PMFC II 14pont. 4. Komló 13pont).

A komlóiak összeállítása: Herbert - Takács, Puskar, Savicic (Kelemen 57.p.), Kovács Z. - Keresztes, Bárkányi, Kalmár B., Iván D, Kovács Pa.(Czonev 63.p.) - Piti (Kozma 75.p.)

A következő hétvégén labdarúgó csapatunk a Nagyatád vendége lesz, míg kézilabdázóink csak október 13.-án lépnek pályára a Várpalota ellen idegenben.

Aki viszont hétvégén sem szeretne otthon maradni annak ajánljuk a DÖKE Komlói KC – Pécsi EAC NB III-as férfi kézilabda mérkőzést október 5.-én pénteken 19 órai kezdettel melyre a belépés díjtalan, a mérkőzés helyszíne: Komló, Gagarin Általános Iskola Fürst S. u 1. Vasárnap pedig a kosárlabda szerelmesei érezhetik magukat jól, hisz a sportközpontban kerül megrendezésre Komló Kupa kosárlabda torna, melyen a fiatalok és a felnőttek is parkettre lépnek! A program 9 órakor kezdőik, a belépés díjtalan!

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 736 749 megtekintés

Videó: 48 943 951 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7030372

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh