Lendületes kezdéssel, nagy reményekkel indított a PLER ellen hazai pályán a Komló csapata. A szurkolók mindent beleadtak, hogy csapatukat támogassák, a tömeg fehér pólóban jelent meg az összetartozás jegyében.

Nem Djurkovics elképzelése szerint alakult a meccs. Az első félidőben még minden remény megvolt, a Komló a 22. percben már 6 góllal vezetett. Szóltak a dobok, zsongott a tömeg. Majd a félidő végére 10-9-re jött föl a PLER, hiába szerzett az utolsó percben Szőllősi egy találatot. A második félidőben a vendégcsapat tartotta az előnyét, a 47. percben már 3 találattal vezettek és megnyerték a mérkőzést. Ezzel a Komló sereghajtó a bajnokságon.

A kék-fehérek vezetőedzőjén látszott, nem erre a végeredményre számított, a csapat utolsó mentsvára a létszámemelés.

Férfi kézilabda NB I., rájátszás a 7-12. helyért, utolsó forduló. Komló, 800 néző. V.: Bonifert, Oláh. Sport36-Koml ó: GRANICS - Oszlár 1, Mester 3, Hadziomerovics 1, Nagy Z., Szöllősi 4, Hoffmann 1. Csere: Selymes (k), SEMIKOV 9/4, Péter Szabó, Sebestyén, Wéber 2, Marcsek, Kun 1. Vezetőedző: Ratko Djurkovics. PLER: Babasafari - GYENE 5, LEIMETER 4, Kocsi, Bak 3/2, MIKITA J. 5, Auth. Csere: Váczi (k), Kránitz (k), Kemény 2, TÓTH P. 6, RÉDAI 1, Bohács, Sinkovits. Vezetőedző: Hutvágner István.

Tafedim tea

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen3271394

Jelenleg az oldalon

18
Online