Igazi sportcsemegében lehet részünk azoknak, akik ellátogatnak a Carbon Sportközpontba szombat délután. Egyenesen Kubából érkezik hozzánk az egzotikus mozgáskultúra jeles képviselője Osvaldo Zequeira.

Táncolj az egészségedért Osvaldo Zequeira kubai aerobik oktatóval a Carbon Sportközpontban Komlón, október 3-án szombaton, 16:30 órától. Szeretettel várnak minden táncolni, mozogni vágyót.

Ez az óra egy csoportban végezhető dinamikus mozgásforma, melynek célja a ritmusérzék fejlesztése, a latin tánclépések elsajátítása. Egy fitness program, mely karbantartja és fejleszti a csípő-, derék-, kar- és combizmokat, javítja az állóképességet és formálja a testtartást. A program ízelítőt nyújt a kubai salsa, a merengue, a cumbia, a cha-cha-cha, a rumba, a reggaetón táncokból.

A rendezvény a TÁMOP-6.1.5-14-2015-0005 "Átfogó megyei egészségre nevelő és felzárkóztató program Baranya megye területi társadalmi egyenlőtlenségeinek leküzdéséért" c. projekt keretében valósul meg.

Már csak kicsit kell várni, és érkezik a Salsa Fitness módszertani gyakorlatokkal teli könyve. Először digitális formában találkozhatunk vele, majd akár kézbe is vehetjük nyomtatott formájában.

Forrás, fotók: Salsa Fitness

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 721 780 megtekintés

Videó: 48 932 489 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7028394

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh